Ställer väckarklockan på 08,00 ;)

Sms&mms Till alla prenumeration Beställs
Från och med kl. 08.00 i morgon kan du skicka sms och mms för 0 kr till alla inom Sverige.

Tjänsten Sms Till alla avaktiveras automatisk.
 
Nu har Carina "lurat" mig att beställa detta paketet... *L* Inte mer än rätt när jag "lurade" på henne sms-paketet för 99 kronor... Nu får vi med 500 mms till dom 5000 sms:en för bara 30 kronor till... Har kommit fram till att vi sparar 1095,00 kronor i månaden bara på dom mms:en... ;)

                        image1983
Så här beställer du:

· Sms:a smsmms till 4466.

· Eller beställ tjänsten på Mina Sidor. Logga in, klicka på Administrera och Mobilt. Välj sedan det mobilnummer du vill beställa tjänsten till. Klicka på Tjänster och sätt ett kryss i rutan för Sms&mms Till alla.

Gissa hur jag ska fira in det nya året?!

                      image1982

Amerikansk dokumentär från 2006. Här får vi veta allt om Playboyskaparen Hugh Hefners kamp, visioner och kärleksaffärer. Han började med att skapa en skoltidning och bestämde sig för att förändra världen. Hans tidning är full av provokativa artiklar och nakna tjejer och är än i dag den bäst säljande och mest inflytelserika herrtidningen i världen. Vi får veta hur "Hef" med hårt arbete och passion har bekämpat sina egna demoner. Vi möter också kvinnorna i hans tidning och i hans hjärta.

Klockan 23,55 på TV5... Say no more say no more... Jag vet att jag är tossig! *S* Men jag har alltid gått min egen väg... Å vad kan vara en bättre start på det nya året än jag å denna nin... ;P
Ps. Ni vet väl om att jag tycker om att retas oxå... ;)