Mumma!

image191

Med Knorrs Italian Tomato Soup med soltorkade tomater å mascarpone i botten blev detta hur gott som helst... *L* Tog en tredje del av påsen så det blir cirka 120 kcal... går 60 kcal/100 ml... sen i med en liten burk keso mini... (ja innehållet alltså ;)) extra tomater plus vitlökspeppar... Till det åt jag Finn Crisp med vitlökssmak... en skiva ligger på 20 kcal...
I vanliga fall brukar jag ha pasta i om jag har tränat... oxå väldigt enkelt å gott! Brukar inte digga färdig mat men denna soppan är god å med lite extra krydda i den så...

image192  image193

Har mamma på Msn nu... *S* Full rulle idag! Hon har köpt med Pepsi Max åt mig när hon var å handlade... Nu dax för soffan!

Telefonjour...

Först ringde den gamla granntanten i andra trappuppgången... Ville ha hjälp med recept från ett teveprogram som inte stod på text-teven... Snäll som jag är så snurrar jag ut på nätet åt henne... *L* Hittar det för det hade tydligen inte hennes dotter gjort... men jag har jue ingen färg i skrivaren så jag kan inte köra ut det åt henne... Tog sin tid att förklara för henne hur hon talar om det för sin dotter sen så de hittar det... Antar att det kommer att ringa igen snart... ;)
Sen ringde syrran å vi blev snackandes i över en timme! *S* Å dom köper min utomhusgrill så jag kan köpa mig en inomhusgrill... *jiiihooo* Lovat att fixa dom en grillskrapa oxå... Mailat dom receptet på proteintårtan... Får fixa dom av mitt chokladprottepulver bara... Så nu är jag hungrig igen... dax att fixa "riktig" mat... sen ska det jue kikas på Kyle XY... Så när kommer jag att läsa mina tidningar tro?!
Ser Pernilla ringt här ett ex antal gånger oxå... Hon lyckas pricka mig när jag är å tränar eller promenixar jämt tror jag... Nu var jag å färgade mina ögonfransar... *blink* Råkade köpa med mig schampoo & balsam oxå... Dom hade fått hem balsam i d:fi oxå så det måste man bara ha! ;)

image189

Sen ringde nån som ringde fel... Å så har det dundrat in mess i mobilen... mest från nät-bror som vill ha hjälp med proteinpulver å grejer... Det är nåt som jag kan i alla fall... Har lite mail jag ska svara på oxå... Vänta du bara Ulrika! *S* Fick ett liknande ditt från en annan kompis oxå... Alla goda ting är tre säger jag bara... ;)

Å på tal om nåt helt annat... Igår var jag till JC för att prova baggy jeans... Tjejen där skulle ha på mig kill-jeans... *L* Ni kan jue tänka er själva vad stooora dom blev! Hade inte tänkt mig riktigt sååå baggy då... *hmm* gick därifrån med orden: jag får nog gå hem å äta upp mig liiite tror jag... ;) (jag är 156 cm å väger 47 kg)

Pappa på Msn nu: Mamma har försökt ringa dig heeela dan å det tutar bara upptaget! Nähä... *S*

Så in i vassen...

regnar det! *suck* dock små droppar men massor av dom så hela luften är blöt lixom... Snacka om att jag har fina lockar i håret nu... *not* Lyckas jue alltid pricka in dessa skurar på mina promenixer... Halade dock fram mobilen å plåtade lite... *L* missade firren som slog i vassen så jag höll på att bli ännu blötare... Tur livbojen fanns nära till hands för en liten en som mig... ;)

     

Detta är efter Sundstatjärn nära där jag bor... Byter promenadstråk då å då... Igår gick jag efter älven vid museumet å där får man på den gatan kryssa mellan allt hundbajs... :( Måste vara stans lataste hundägare som går där... å man ser jue av storleken att döma på det hela att det är jue inte från en å samma vovve... ;) Tog dock inga kort! *S*

Nu ska det bli min kära kesoblandning igen å så ska jag läsa tidningarna som jag fick igår... Ser att Tengen ska vara med i nästa numret av Body... Kul! åh Anna är med i detta numret... Heja Karlstad! ;) Kan berätta en hemlis... *L* Tengen älskar hallongrottor... Det var faktiskt han som fick fart på mig å börja träna en gång i världen...

image187 image188