Snacka om service

            

Mailade företaget i USA som tillverkar dessa "lock laces"... Fick svar rätt så omgående om vart deras återförsäljare finns i världen men att jag annars jue kunde få köpa dom direkt från dom om jag ville... Under tiden som jag har filurat på hur jag ska göra kommer ännu ett mail... Denna gången från deras återförsäljare för Europa som finns i Belgien... Av han får jag alla återförsäljare som finns i Sverige... Och kan ni tänka er att det finns en i lilla Karlstad! Snurrat på deras hemsida nu en bra stund... Farligt nog har dom en massa bars och sådant oxå... ;) Tydligen bara internetförsäljning för dom har bara lager här i stan... Men är man snäll kan man få handla där oxå... och det tänker jag jue att vara... *L* Så min promenix kommer jue att gå dit någon dag... :P Blir perfekt för mina vinterkängor sen som håller på och knyter upp sig själv hela tiden!

Nu har du väl liiite att läsa i alla fall Ebba... *S* Jobbar hårt här lixom... ;)

Livsfarligt jue :D

                       

Jag har jue snart hickat i en hel timma... *S* Känns som att jag snart kommer att få träningsvärk i bröstet... :P Är inte värt att jag sitter vid datorn dock... Kan jue hamna vart som helst när jag hoppar till här... Även på shoppingknappen lixom... Snart ny månad dock... ;)

Obs! Ät inte din krukväxt!

Aloe vera är en av världens äldsta läkeväxter. Kleopatra använde den för att hålla sig ung och Alexander den store blev frisk från ett inflammerat sår som vägrade läka efter att han blivit sårad av en pil.

Aloe vera kan vara rena supermedlet för din hälsa - både på utsidan och insidan. Det hävdar norske läkaren Audun Myskja, som specialiserat sig på läkeväxten. Här är hans 12 bästa argument.

           

Jag ska nog ta och köpa mig några sådana här blommor jag som jag slår mig så... *L* Är jue i behov av lite nya ändå för jag har jue en förmåga att glömma att vattna mina om man säger så... ;)