Obs! Ät inte din krukväxt!

Aloe vera är en av världens äldsta läkeväxter. Kleopatra använde den för att hålla sig ung och Alexander den store blev frisk från ett inflammerat sår som vägrade läka efter att han blivit sårad av en pil.

Aloe vera kan vara rena supermedlet för din hälsa - både på utsidan och insidan. Det hävdar norske läkaren Audun Myskja, som specialiserat sig på läkeväxten. Här är hans 12 bästa argument.

           

Jag ska nog ta och köpa mig några sådana här blommor jag som jag slår mig så... *L* Är jue i behov av lite nya ändå för jag har jue en förmåga att glömma att vattna mina om man säger så... ;)

Kommentarer:

1 Ebba:

Haha, jag kommer ihåg när vi var på Gran Canaria för 10 år sen på någon marknad.. Mamma blev lurad att köpa en salva med aloe vera som var sååå bra och när vi kom tillbaka upptäckte vi att det bara var vatten i flaskan. :P

2 Susanne:

Ebba - Kanske var heligt vatten... *S* Vet det finns mycket produkter ute på marknaden som är fuffel å båg... Börjar nog med att köpa mig ett par blommor så länge istället... :P Eller så går jag till hon som tog bort mina leverfläckar å köper där... Den var i alla fall bra...

3 Ing-Marie:

Jag köpte 5 nya blommor i fredags. 5 nya att glömma vattna hihi. 3 var garderobsblommor, lika bra att ta det säkra före det osäkra ;)

4 Susanne:

Ing-Marie - Kom på att jag har inte endaste sådan blomma nu... Får nog lov att få lite skott av mansingen... *L* Dom rensar jue luften oxå... ;)

Kommentera här: