Katastrof. . .

                  image2313

Pepsi Max:en är slut! *S* Hur ska detta gå när grannen klampar som han gör?! Tur att jag fick ihop bordet till slut i alla fall... Nu ska jag ta och lägga upp fötterna på det och kika på Girls at the Playboy Mansion... Vi ska till Alaska... ;)

Kommentarer:

1 Kerstin:

Katastrof här oxå, ingen coca cola light, och ingen på Hemköp heller. Skitställe! *s*

2 Jossan:

Kaos....vad ska du ta dig till bruden:P Här är den oxå slut=(
Kram och sov gott

3 Susanne:

Kerstin - Man vad säger du om Hemköp... *S* Fanns på macken när jag var där å hämtade paket... Men vägrade betala för en som jag kan få tre för samma pris i affär lixom...

4 Susanne:

Jossan - Kommer att skaka när jag kommer till gymet i morgon... *S* Får köpa mig en burk där å halsa den! Natti natti & kram!

5 Michaela:

Tack för omtanken.......så himla klantigt, nu vet jag inte vad som är bäst..........sitta, ligga eller stå............bara så jäkla tråkigt..........Ha de bäst, kör hårt för mig med...........Kram

6 Zmultron:

Undra hur denna morgon ska gå nu utan pepsi, kanske du ska ta det där snacket med grannarna nu *L* skulle jag vilja se. Fint bord! Kram!

7 Ebba:

Haha, katastrof!!! Hoppas att det löste sig ;D

8 Susanne:

Michaela - Vad som är mest slitsamt för en rygg är att sitta ner... Så ligg eller stå... När jag hade opererat mig i ryggen fick jag inte sitta ner på ett halvår... Hoppas att det går över för dig snart... men gå som sagt var inte iväg å träna för snabbt sen så du får släpa på det onda ännu längre... Kram!

9 Susanne:

Zmultron - Det är tur för dom att det är tyst just nu... *S* Får nog trösta mig med en bars tror jag... ;) Gillade bordet direkt jag såg det... Så nu kan mina päron få tebax sitt som jag lånat... Kram!

10 Susanne:

Ebba - Jag kommer nog att komma iväg tidigare till gymet idag skulle jag tro... *S* Å köpa mig en burk där å halsa i mig! :P

Kommentera här: