Lyxiga sneakers. . .

Kanadensisk dokumentär från 2007. Programmet tittar närmare på hur sportskon har förändrats folks liv. Här intervjuar man idrottare, kändisar, designers, samlare och forskare om deras syn på sneakers. 17,05 på TV4...

Programmet tittar närmare på hur sportskon har förändrats folks liv. Över två miljarder människor använder sneakers och köper 700 miljoner par varje år, men bara 20 procent använder dem till att utöva sport. Här intervjuar man idrottare, kändisar, designers, samlare och forskare om deras syn på sneakers. Man visar också hur skorna tillverkas och hur de marknadsförs. I en stad i Tyskland ledde tre ränder till en familjefejd när den moderna löparskon uppfanns. Det blir också ett besök på laboratorium i Kanada som bland annat utvecklat den perfekta fotbollsskon åt David Beckham. Dessutom ger experter tips om hur man får den perfekta passformen på skorna.

                            image2300

                                 Men ska man ha skorna på sig i sängen?! ;)

Kommentarer:

1 thorun:

haha ;)

2 Susanne:

thorun - Tar alla tillfällen till att få med herr Becks... ;)

3 Ingela:

Nej inte i sängen! Nacken har varit bra en tid, blev betydligt bättre sen jag köpte ergonomisk kudde och stressade mindre! Jätteskönt! Nej nu är det vänster axel som strular (alltid är det något). Det hände nåt i somras (!) och läkningen har gått väldigt långsamt. Men nu känns det betdyligt bättre även om den inte är 100% återställd.

4 Susanne:

Ingela - Gott att det går åt rätt håll i alla fall... Vet hur det är att släpa runt på en trasig axel tyvärr... :( Ta det bara försiktigt när du kör igång igen... Värm upp ordentligt å inga pressövningar... *förmanar* ;) Axeln är jue den mest skadedrabbade kroppsdelen... Är jue så satans trångt där inne... Ursäkta språket... *L*

5 Carina:

Kna ju vara intresant o titta på, men skor i sängen, nej nej, inte strumpor heller *asg*

6 Susanne:

Carina - För min del så duger det gott med bara täcket... :P Men vi har jue lite Work out att göra först... :)

7 Ing-Marie:

Inga skor tack men men brukar uppskatta det. Absolut inga strumpor!!!

8 Susanne:

Ing-Marie - Ja high heels... *L* Men absolut inga nylonstumpor... *huah*

9 Carina:

Fattade inte slutet riktigt där på workouten, blir nog att ha näsduk nästa gång verkar det som *snyft*

10 Susanne:

Carina - De gjorde det nog som en cliffhanger så att man ska titta på nästa avsnitt... Är nog bara att han är dålig där på sjukhuset... :( Nästan så att jag måste kika på det i förväg... ;)

11 BiLLe /Mjölksyra:

med eller utan skor, med den där grabben så är det inte fötterna man skulle tittat på iallafall!!!
:-)

12 Susanne:

BiLLe/Mjölksyra - Jag visste att du skulle vakna till liv när du fick se han... *S* Möjligtvis kanske man snubblade på sina egna... ;)

Kommentera här: