Matchar i färg. . .

                       image2014

Den här bilden lägger jag upp helt å hållet bara för att Bille ska bli frisk... *L* Inga baktankar här inte... ;) Nu ska jag dock ta tag i min gigantiska disk... *suck* Den har jue inte blivit mindre sen igår om man säger så... *hmm*

Kommentarer:

1 Mats:

Nä nu får jag gör mot-attack och lägga upp bilder på tjejer tror jag!

2 Emelie:

hej hopp! du jag är så nyfiken, vad jobbar du med!? för du hinner ju blogga så mycket! toknyfiken !=) snygg karl förresten!!

3 Susanne:

Mats - Jag kanske ska köra bilder på brudar oxå så du med blir piggelin... ;)

4 emelie:

aha okej! fan man kanske skulle haft som nyåslöfte att inte vara så jädra nyfiken! fast då får man ju å andra sidan inget veta..! ;) hihi!

5 emelie:

men herregud vad du har varit med! människa! tycker så synd om dig! jag tycker du ska hålla dig inne så inget mer händer! men du, du måste verkligen ha en ängel som vakar över dig!! du är ju odödlig, om man får uttrycka sig så, i all välmening, utan att det missförstås!!

6 Susanne:

emelie - Frågar man inte får man jue inga svar... *L* Å mig gör det inte ett dugg... Svarar gärna om nån undrar över nåt... Är jue en nyfiken liten en jag med... ;)

7 Susanne:

emelie - Ja det har jue hänt en hel del... *S* å det där är bara en bråkdel av det hela! Är nog därför jag ser livet på ett annat vis än många... I å för sig kanske jag skulle varit sån jag är idag ändå... men det formar en nog... Brukar säga att jag har sex-liv kvar... *L* Förbrukat tre av kattens nio... På Filmstaden kallade dom mig unbreakable efter den filmen... ;) Men tyck inte synd om mig... det finns dom som har det så mycket värre... Fast idag håller jag mig inne när det är så halt... Vet inte hur många gånger jag har stukat fötterna... *aj* Annars händer väl dom mesta olyckorna i hemmet tror jag...

8 Bille /Mjölksyra:

Du är världens goaste och raraste!!! TACK!!!
Jag blir verkligen mycket piggare, och gladare!!! Tillräckligt många män och jag kommer bli friskare än jag någonsin har varit!!! :-)

9 Susanne:

Någon bra bild till mig så att oxå jag kan bli frisk???

10 Bille /Mjölksyra:

och så har jag läst länkarna som du la ut till emelie, om ditt liv! Och jag säger OJ! Och jäklar vad stark du är! Du är verkligen Unbreakable! Och inte verkar du bitter eller ledsen, tvärtom en härlig och glad människa med maaaassor av skön humor! You Rock!!!

11 Bille:

ja, det krävs en riktigt bra bild. det får funderas på ett litet tag!! får se om jag kan gräva fram nått som lindrar iallfall!

12 Bille /Mjölksyra:

attans....det blev fel där! glöm sista inlägget!! :-)

13 Susanne:

Bille/Mjölksyra - Tack detsamma för dina fina ord! Jag blir jätteglad av att läsa dom... *L* Å piggelinare oxå... Fast nu har jag piggnat till i å för sig... det tar jue ett tag det... ;)

14 Susanne:

Susanne - Men vännen är du oxå sjuk?! *hmm* Ska nog hitta nåt till dig med ska du se... ;)

15 Susanne:

Bille/Mjölksyra - Det har aldrig fallit mig in att vara varken bitter eller ledsen... Filurade på det nu för jag har verkligen inte ens tänkt på det... *S* Så där har du svaren på mycket varför jag lever i nuet å tar dan som den kommer... Man kan inte göra nåt åt det som varit... å inte styra så mycket vad som komma skall heller... so why worry lixom... *L* Med humor kommer man långt! Men visst har jag dar när jag är lite muttrig... Då går jag undan bara å tar mina spa-dagar å så där... Det är jue när värken är som värst det... eller om jag inte sovit på grund av det...
Så dina ord är guld värda! Behövs inte mycket för att få mig på ännu bättre humör... :D

16 Susanne:

Bille - Nu tror jag att det är nån mer som är snurrig... *S* Välkommen i klubben! Du får skylla på febern... ;) Först trodde jag att du skulle hjälpa mig finna bild till Susanne min kära namne i Skåne... *L*

17 Susanne:

Bille/Mjölksyra - Jag har redan glömt... *L* Du vet väl hur det är med mitt minne... bra men kort... ;)

18 Nicolasinga:

Hi, very nice site! Good luck!

Kommentera här: