Ta backup på bloggen. . .

    image2263

Tillhör du en av alla de som har en egen blogg?! Då kommer du att gilla det här tipset. Bloggbackup.se gör just vad namnet lovar: tar backup på din blogg. Gratis, dessutom! Tjänsten fungerar med alla bloggar som har ett RSS-flöde. Genom att använda tjänsten kan du arkivera din blogg, fast än så länge hänger inte bilder eller annan information utöver själva inläggen med.

Kommentarer:

1 Zmultron:

Hej gumms inne å kikar så du har det bra å så. Ja visst är det fantastiskt att ho va så rippad samtidigt som hon led av HIV...ja nån sorts medicin tror jag ju på att hon använde liksom ;) hihi..
Å jag har visst två armar tillika två triceps...kan ju bli lite kul ibland när jag skriver *s* Nu dags för maaaat! *Kram*

2 Susanne:

Zmultron - Heeej! Har oxå fått i mig lite mat nu... så hjärnan fungerar igen... *L* Kan jue bli lite tokigt när jag skriver oxå... Men det bjuuur vi på... ;)
Det första jag reagerade på var rösten... Sen när käkbenet går å blir bredare... *hmm* Men som sagt var där säger jag inget om hon gör allt för att leva så länge som möjligt å må så bra det bara går under den tiden... Jag vet att jag skulle i alla fall slåss med näbbar å klor! :P

3 Karstenklara:

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

Kommentera här: