USB-boxare. . .

Företaget bakom USB-boxaren här till vänster beskriver det som den "most advanced USB toy of 2008" men det kanske inte stämmer helt men hur som helst så handlar det om en modell av en boxare som kopplas in på datorns USB-port och därefter kan styras av användaren. Det finns diverse spel inbyggda och det ska bland annat vara möjligt att bygga upp sin rytm-känsla. Boxaren går att ställa in i lägen automatisk, manuell och ett tangentbords-läge. Via datorns höger- och vänster-tangenter styr man vilken arm som används. Men upp- och ner-tangenterna kan man förflytta boxaren runt box-bollen. Inte helt meningsfull pryl kanske men säkert kan den passa någon som har lite väl mycket inbyggda aggressioner som den vill bli av med. Runt 400 svenska kronor kostar en USB-boxare.

                                      image2326

Nåt för mig kanske när jag går i taket av grannens klampande... Knackade tebax förrut med ett kvastskaft... Då gör han som han alltid brukar göra... Ställer sig och stampar ännu mera... *suck* Hur moget är det när man är typ 50 bast?!

Kommentarer:

1 Ronja:

Jag kanske ska anmäla er till "Grannfejden" haha!

2 Susanne:

Ronja - Ja det sa en av syrrans ungar oxå... *S*

3 Ronja:

Jag kanske ska anmäla er till grannfejden. Haha!

4 Ronja:

Haha, ok... kommentarssidan hakade upp sig... Kommentaren syntes inte förut...

5 Susanne:

Ronja - Det är själv blogg.se som strular nu igen... *suck* Den verkar inte orka med på kvällarna när det är många som bloggar utan att allt hänger sig... :(

Kommentera här: