Virrigt och snurrigt. . .

blir det när jag och Wivianne träffas... *L* Men det kan även bli det när vi messar med varandra... Efter att ha skickat lite mess fram å tebax om hur vi mår å så å vad som händer... så skriver hon att hon är sååå trött... (hon har börjat plugga igen så det är långa bilresor) Jag svarar med att jag är sååå trött på granen jag så att jag blir galen... Hon svarar med att släng ut den då för 17 lixom... Å jag den?! det är jue en han... *S* Å får till svar att sen när blev granar av manskön... det är väl ekar som har ollon... Då bröt jag ihop å förstod att jag stavat fel till ordet grannen! Kan riktigt se mig själv stövla upp för trapporna med mina hela 156 centimetrar å bära ut den gubben... ;)

Kommentarer:

1 Gila:

fin tröja du har på visningsbilden :)

2 Sockertoppan:

Elvis-Polly-stripen var helt underbar! :D
Nästan pinsamt hur träffad jag kände mig när jag läste den...

3 Sockertoppan:

Hmm... jag känner att jag måste sluta prata så mycket om Polly i min blogg... Om du tänker på mig så snart du hör nåt om dem... ;)

4 Susanne:

Gila - Tack! Perfekt för mig som gillar både rosa å kaniner... :)

5 Susanne:

Sockertoppan - Jaaa... Skrattade gott när jag fick syn på den! :D Kunde se mig själv å jul-Polly påsen framför mig...

6 Susanne:

Sockertoppan - Å så tänkte jag jue direkt på dig oxå då förstås... *L* For in till dig för å visa den pronto lixom... ;)

7 Carina:

Ja felstavningar eller den där T9, kan ställa till det *asg*

8 Susanne:

Carina - Inte bra att vara snabb alla gånger... *S* Käk blev jue ett annat ord en gång... *hmm* Kul kan bli fel oxå... ;)

Kommentera här: