Nästan en timma

   

och drygt 13 000 steg tog det mig att promenixa hem till mina kära päron... *L* Varmt kan jag lova er att det var! :P Men ett stort glas Fun light och en värktablett senare så bar det av iväg med bil hem till min syster & co på mat...  Det satt väldigt gott med en trerätters middag där måste jag säga! En eloge till födelsedagsbarnet som stod och slavade vid spisen... Men ska man bli kock så måste man jue exprimentera i köket...

                          

                          

Vi lekte allt lite med kameran oxå... *S* Men ska bara kika igenom alla kort först och se om några av dem är bloggvänliga... ;)

Kalasväder

           

Sooolen skiner och det är heeela 26 grader varmt ute... :P Ska jue snart promenixa iväg bara gröten lagt sig lite i maggen... Verkar inte fläkta ett dugg ute... *S* Så jag kanske får ringa mina päron efter vägen och be att dom plockar upp mig... Är jue en bra bit som jag ska gå lixom... Både min dator och ni får vila ifrån mig en stund nu... Kameran och jag är jue som sagt var laddade! ;)

               Ha en superduperhärlig lördag allihopa! ♥ kraaam ♥

Stegräknare

Omron Walking Style II
Denna nya generation stegräknare är någonting alldeles extra. Den ger dig all information du kan tänka dig. Förutom att räkna dina steg och hur långt du gått får du även veta hur många kalorier du förbränt. Den har även en ny funktion, "aerobic step" vilket innebär att den håller extra koll när du går snabbare än 60 steg per minut.

Genom en helt ny teknologi kan du ha stegräknaren runt halsen, i byx- eller kavajfickan eller i väskan!

· Totalt antal steg

· Sträcka

· Kaloriräknare

· 7-dagars minne

· Inbyggd klocka

· Aerobic steps, räknar dina raska steg

· Sensormätning

• 2 års garanti

Rek.pris: 399 kr

                                     

Idag ska jag kolla hur många steg det är hem till mina päron... *L* Tänkte mig att promenixa dit för att sen åka med dom hem till min syster & co... Det är jue kalas på gång där och fira Jesper som fyllde år igår... Och på tal om trollen nu tjoar han på mig på msn! :D