Kalasväder

           

Sooolen skiner och det är heeela 26 grader varmt ute... :P Ska jue snart promenixa iväg bara gröten lagt sig lite i maggen... Verkar inte fläkta ett dugg ute... *S* Så jag kanske får ringa mina päron efter vägen och be att dom plockar upp mig... Är jue en bra bit som jag ska gå lixom... Både min dator och ni får vila ifrån mig en stund nu... Kameran och jag är jue som sagt var laddade! ;)

               Ha en superduperhärlig lördag allihopa! ♥ kraaam ♥

Kommentarer:

1 Amina:

Detsamma du! :-)

2 karro:

hoppas du får en underbar lördagskväll! :D

kram

3 Kerstin:

Vi har oxå fint väder här, men det blåser nåt så infernaliskt! Har lyckats vara ute en stund idag i solen trots förkylningen, och det var rätt skönt med vinden när man är lite febrig.

Hoppas det bjuds på nåt smarrigt på kalaset du ska på!

4 Kerstin:

Vi har oxå fint väder här, men det blåser nåt så infernaliskt! Har lyckats vara ute en stund idag i solen trots förkylningen, och det var rätt skönt med vinden när man är lite febrig.

Hoppas det bjuds på nåt smarrigt på kalaset du ska på!

5 . S T E P H A N I E .:

skön bild!

6 dana:

Jag är ledsen om du inte vill ha "reklam" men jag är med i en tävling där den tävlingsdeltagaren som får flest unika klick på sin länk vinner ett resepresenkort värde 20 000 kronor! Om du har två

sekunder över, så klicka gärna på denna länken: www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/206 Då blir jag och mina barn glada för vi har aldrig varit på semester!



För övrigt är du välkommen att kika in på mina tävlingar i bloggen där du bland annat har möjlighet att vinna valfritt klädesplagg eller presentkort!

7 sandra:

trevlig kväll!

Kommentera gärna min blogg med ! :)

8 Lisa:

Haft en bra kväll hitills? :)

9 emy:

haft en bra dag då? :D vad tycker du/ni om mina inköp från igår? :P

10 Susanne:

Amina - Tack! *L* Det har varit en härlig dag!

11 Susanne:

karro - Tack! *L* Hoppas att du oxå har det nu! kram

12 Susanne:

Kerstin - Här fläktade det bara lite emellanåt... Tror termometern landade på 31 grader! :P Men vad landade din på tro?! ;) Vi satt ute i trädgården under parasoll oxå... *L* å käkade en massa smarrigt... Hoppas att du piggnar till snart!

13 Susanne:

S T E P H A N I E . - Ja, jag diggade den... *L* Njuter av solen lixom...

14 Susanne:

dana - Jag ska både klicka på länken å kika in hos dig! :) För visst har jag två sekunder till övers... å vinna vill väl alla... ;)

15 Susanne:

sandra - Detsamma! L Får smita in å kika hos dig oxå då... Får motion här jag... :P

16 Susanne:

Lisa - Den har varit bara bra... *L* Hoppas att din är det oxå!

17 Susanne:

emy - Har varit en härlig dag med nära å kära ute i sköna solen å värmen... *L* Får smita in till dig å kika vad du har shoppat för något då...

18 Susanne:

Har jag varit på mest aktiva listan tro?! :D

19 Clara:

26 grader... vad är det för fisväder ni har i Karlstad??? Här är det närmare 30!!! ;)... Har fått spola mej med trädgårdslangen en hel del vill jag lova. Att klippa gräset i den här värmen är riktig hard-core ;)...

20 Susanne:

Clara - Det var jue på förmiddagen det... *L* Vi hade 31 grader i skuggan på eftermiddagen... Vill inte tänka på hur många grader det var medans jag promenixade... Mamma frågade om jag ville duscha när jag kom fram... ;P

21 <<<<<>Robin Hood>>>>>>>>>:

Hm du ha bild hm av jaa, missat den :)))



J.

Kommentera här: