Buuuh!!! :D

                           

Dax att dra täcket över huvudet och sova snart... *L* Spöktimman är jue nära nu... Fast det sägs att den egentligen är klockan tre på natten... Hur som haver så har jag blött näsblod igen och det är ett tecken på att jag är för trött... Så det är väl bara att lyda denna lilla kroppen... ;) Har jue legat och kika på serien The lost room på teven så soffpotatis in action lixom... Natti Natti! ♥

Vatten och bröd

            

Inte riktigt dock men nästan med te och skorpor... *L* Måste säga att du bakar väldigt goda skorpor Nina... ;) Jag ser jue ut som sju svåra år här... Så här kommer frågan kan/ska man använda en ögoncreme som har gått ut i datum?! Fick se att det står 08/2008 på den... Så den används jue väldigt ofta med andra ord... *not*

             

Lyssnar även på min nya skiva som jag beställde igår... Är nog en sex år sedan som jag köpte en skiva sist... Snacka om snabb leverans! Snabbare än Bredbandbolaget och dera uppkoppling i alla fall... *S* Nu ringde dom jue förrut och undrade om jag inte skulle ha telefoni från dom oxå... Men jisses vad är det jag redan har lixom...

Många turer med mail med dom som tar en väldans tid för dom att svara på... Sen nu så lovade dom att ringa upp mig istället men har inte gjort det... Utan denna pellejönsen ringer istället som jue vet nada och ber mig ringa upp dom för han kan inte koppla mig vidare... Jag skulle jue inte ringa utan maila istället sa dom innan... Hur ska dom ha det egentligen lixom?! Tydligen så har Telenor köpt upp dom så dom har nog noll koll på sina papper... :S Ska inte trötta ut er med alla turer... Blir trött bara jag tänker på det själv... Men jag ger mig inte utan ska ha det som jag jue har blivit lovad!

Vad ska jag ta mig te ;)

Det finns jue inget te som får dig att gå ner mycket i vikt, däremot är det bevisat att en kopp grönt te före träning kan öka fettförbränningen med hela 17 procent.

            

Te innehåller jue inga kalorier, det är jue gott och ger en behaglig mättnadskänsla, så drick så många koppar som du behagar. Under hösten är te en utmärkt dryck. Du blir varm inifrån och ut och te har en lätt avstressande effekt. Alla typer av te är bra för hälsan, detta för att teplantans blad är fulla av antioxidanter som skyddar kroppens celler.

Te-listan:
Vitt te - innehåller mer antioxidanter och andra näringsämnen än grönt te och är alltså väldigt nyttigt.

Svart te - kan minska risken för hjärtinfarkt, piggar upp och förbättrar den mentala förmågan. Däremot ska man undvika att dricka svart te direkt efter maten då det kan försämra upptaget av järn.

Grönt te - har en lugnande effekt samtidigt som den stärker koncentrationen, och ökar förbränningen. Grönt te innehåller också rikliga mängder av nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Oolong te - är en blandning av svart och grönt te. Innehåller polyfenol som sägs öka hälsan och ha en positiv effekt på huden.

Rooiboste - sägs kunna lindra mot besvär som allergier, astma, kolik, hösnuva och eksem. Till skillnad från vanligt te så innehåller inte rooibos något uppiggande koffein, och kan därför drickas sent på kvällen utan att ge sömnsvårigheter.

Lugnar lilla maggen med te här nu i soffan bland alla mina tidningar som jag har att läsa... Tänkte mig att testa på Halloween teet som jag köpte... *L* Det är jue morötter i det bland annat så jag antar att det kanske blir orange... :P