All världens mat

            

Konsum Värmlands butikssatsning på Kronoparken i Karlstad, All världens mat, har nominerats till tävlingen Årets butik i Sverige.
- Roligt! Dessutom går butiken över förväntan bra, säger Klas Olsson, informationschef på Konsum Värmland.

Butiken öppnades i mars i år och väckte stort intresse. Ett intresse som tilltog när kunga­paret hälsade på för några veckor sedan, i samband med sitt Värmlandsbesök.

Hit måste jag jue bara gå och shoppa någon dag... *L* Kan nog hitta en massa kul där!! Så länge så får det lov att bli kesoplättar då... :P
Ett förtydligande oxå då att det är jue inte lilla jag som är på bilden... ;)

Stentuff trappträning ;)

      

Haha ja det skulle jue vara det för mig i alla fall om jag hade haft high heels på mig... :P Nu åker dock träningsskorna på om en liten stund... Ska skutta in i duschen först så att jag är presentabel när jag ger mig ut... Har nämligen blött näsblod igen så det får bli lugnt idag... :( Kanske en promenix sen i solen...

Har dock kommit på en snilleblixt om mina kesoplättar som jag ska testa sen... *L* Tänkte på det att göra dom i ugnen istället och ha lite olika kryddblandningar i oxå... Tror att det kommer att bli mumsfillibabba jag!! Sen ska jag förrutom att tvätta roa mig med att deklarera tänkte jag... Kan roa mig på Valborg jag... ;) 

                                Snacka om skoinlägg!! :D

:)fitness4fun

  

Vi börjar nu få klart med flera av de bästa AF-atleterna till vår tävling Fitness4fun. Ako Rahim var förste man att anmäla sig, Rookie Westin och Fredrik Persson kom strax efter. Nu är även Petter Jonsson, Kristian Sewén, Lucio Pelaez och Richard Khönke klara. Från Säffle har vi Stellan som förra gången han tävlade testade att hoppa över Atlas i gatloppet, en orädd kille alltså som AF-eliten får se upp med!

Bland tjejerna så är Anna Lübeck klar och jag har naturligtvis pratat med båda AF SM-vinnarna, varav Anna Bergli är klar - och vi skulle gärna se Johanna Berggren som vann AF DC i tävlingen!

Fler fitnessprofiler är positiva till att ställa upp. Vi kommer att få ett superstartfält vilket gläder oss! Är du som läser intresserad så hör av dig, vi vill ha 10 tjejer och 10 killar! Maila då e.fredda@hotmail.com

Sponsorer

Det är klart med en huvudsponsor i dagsläget (Dcore som bland annat sponsrar med ett presentkort på 3000:- till vinnaren i herrklassen). Adam på Dcore är en framåt kille som satsar på fitness i bland annat Sverige men söker sig nu även utomlands. Vi är glada att samarbeta med honom och självklart är jag med och hjälper honom med Fitnessfive-tävlingarna på Tylösand i sommar!

I damklassen har vi ett presentkort på 3000:- från ett smyckesföretag som heter Spinning! Sen är det cykel från Sportex till ett värde av 4000:- i både herr- och damklassen!

I "silltunnelyft-grenen" så räknar vi med att få ihop till en årsförbrukning sill i förstapris :)

Det kommer att bli fina priser till alla som deltar utlovas från arrangören!

Länk till SM i AF med affisch och översikt över sittplatser ♦