Jag får hjärnsläpp

            

på grannen och deras förbannade skrikande och klampande!! *gaaah* Ska inte små barn sova nu by the way?! Den stackars vovven ylar jue ikapp med dom oxå... :( Skriker föräldrarna så lär sig jue barnen det... Dom gör inte som vi säger utan som vi gör... Önskar jue ibland att jag hade mina pistoleros kvar... ;)

A million candles burning

            

Har fått denna låten på hjärnan så den har gått på repeat medans jag har svept ihop lite proteinmuffins... *L* Men denna gången använde jag ett annat proteinpulver så dom blev lite torra mot vad dom brukar... Men man måste jue experimentera sig fram eller hur... ;)

            

Syns det att det ska föreställa hjärtan förresten?! *S* Ja ja dom blir jue inget fagrare dit dom kommer... Huvudsaken är jue att dom smakar gott! Testade även att ha lite hallon i en del så dom blev saftigare... Lekte lite till med en röra av mixade hallon & keso & proteinpulver ovanpå... :P

           

Och nu är det jue dax för att fixa käk istället... *L* Jag börjar att förstå varför jag har så mycket disk jämt... Men i morgon smiter jag ut på turné med båda mina päron... Se om jag kan blinka i ögat så jag får smita in på IKEA och köpa mig mina turkosa lampor... Och sen jue få upp mina nya gardiner... Ska även muta en kompis med mat så att han hjälper mig med min rullgardin som far ner stup i kvarten... :S

Bonekickers

                       

Bonekickers är en grupp skickliga arkeologer som, ledda av relikjägaren Dr. Gillian Magwilde, arbetar med att gräva fram mäktiga hemligheter från det förflutna. Varje avsnitt är jue ett fönster till en spännande period i historien och med en blandning av modern teknik och gammaldags instinkt luskar bonekickers fram otroliga historier och pusslar ihop konspirationsteorier från det förflutna.

Utgrävningen av en plats där medeltida soldater från korstågen ligger begravda leder till det kors som Jesus dog på. Bonekickers kunskaper sätts på prov i jakten på sanningen. Samtidigt bildar jue den religiöst fanatiske högerextremisten Edward Laygass en grupp moderna och våldsamma korstågsriddare.

Upptäckten av ett skelett i Bristolkanalen från 1700-talet avslöjar jue en invecklad konspiration. Alla som undersökt fartyget Somerset Ships sista resa under de senaste 200 åren har dött under mystiska omständigheter.

Jag kommer med andra ord att hamna i soffan i två timmar snart när dom kör dubbelavsnitt... *L* Detta verkar att vara ett program precis i min stil! I kväll är det jue annars nada på teven så jag ändrar om lite i mitt annars så inrutade liv... ;) Har fart fram med dammtrasan här och nu tänkte jag baka proteinmuffins... Måste jue bara inviga min nya form... :P