Smakar gott och gör gott
Friggs Naturkakor är baserade på majs, fröer och gryner. Krispigt tunna passar de att ätas som de är eller med ett pålägg. Pröva de tre nya smakerna Amaranth, Dinkel och Quinoa.
Friggs Naturkaka Amaranth: Amaranth är ett litet frö, besläktat med quinoa. Amaranth användes som basföda i Sydamerika redan innan Columbus ankomst. Amaranth har ett högt näringsvärde med bra proteiner och nyttiga fettsyror. Amaranth är naturligt fri från gluten.
Friggs Naturkakor Dinkel: Dinkel är ett vete - ett återupptäckt ursädeskorn som härstammar från stenåldern. Dinkel har något högre proteinhalt än vanligt vete. Ett tätt sittande ytterskal gör det väl lämpat för ekologisk odling. Dinkel innehåller gluten.
Friggs Naturkakor Quinoa: Quinoa är frön som tillhör samma familj som spenat och rödbeta. Det odlas bland annat i Sydamerika. Quinoa har en hög halt protein, som dessutom är av hög proteinkvalitet. Quinoa innehåller mycket mineraler och vitaminer.
Dessa måste bara testas!! *L* Ska finnas i butik från denna veckan!! :P
Sv: God morgon på dig med =)