Coming soon

            

Vad då coming soon?! Jag får jue lov att vänta nästan ett helt år på mina män jue... :P Arnold & Statham & Sylvester & Jet Li & Dolph... You name it lixom... Men nu ska jag inte låta mina päron vänta lika länge på mig i alla fall... *L* Det ska bli en dusch och dundergröt innan jag tar kylväskan och promenixar hem till dom och firar mors dag... Värmen här inne gör mig jue lite slöare än vanligt bara... Hur nu det kan vara möjligt... ;)

Kommentarer:

1 Erika:

Du får helt enkelt slå två flugor i en smäll, spring omkring naken i lägenheten så det börjar fläckta fint och har du tur kanske solens strålar når platser som annars är täckta... haha;D

Eller kryp ner i kylväskan din och ring taxi;P



Hoppas du får en mysig dag hos päronen!

Kramar

2 Sindarin:

Sv: Du tänker ju jättebra =P

3 Susanne:

Erika - Nog ränner jag runt här som gud skapade mig minsann... Är nog tur att det inte är några byggjobbare utanför idag... :D Vill jue inte att dom ska ramla ner från dessa byggställningarna... ;) Hem blir det nog taxi = färdtjänst = päronen tror jag... Då är jag väl så full av mat så att jag inte orkar gå den där halvmilen... :P



Kraaam!!

4 Susanne:

Sindarin - Får nog ta det på kvällen när det är mer fart på mig... :P

5 Malin-Hockeyfruga:

hehehe ;P jajjemän, helt klart! ;D

åh, de låter härligt..vi satt fast i soffan hela kvällen igår;P sprang dock lite med hunden ;O hehe!

åh mysdag då..vill oxå hem till min mammis, men jobbar ;P

6 Susanne:

Malin-Hockeyfruga - Hamnade allt i soffan till slut jag oxå... Kikade jue på film på kvällen... :) Nu ska jag försöka slita mig från denna stolen å göra mig redo för en promenix... :P Ska inte släpa på någon hund jag utan mat å present... ;) Har salongen din öppet på en söndag... eller är det mamsen som jobbar?!

7 Malin-Hockeyfruga:

hehe härligt! de gjorde du rätt i salppa lite med film!! :) härligt, hehe ja hunden va så jäkla trött igår med så ja gick "dra" med mig henne ;D PUST!



är de till mor din? va har du hittat på för nåt? jajjeman, själva butiken är öppen men inga frisörer här idag :) så de är lite ensamt här :S hehe!

8 Susanne:

Malin-Hockeyfruga - Jag brukar allt bli en liten soffpotatis på kvällarna efter dagens aktiviteter... :) Kan tänka mig det efter att mannen din hade busat med henne i flera timmar... ;)



Japp det är till mamsen s vågar jag skriva det här tro... Päronen läser jue min blogg så jag får jue hålla ordning på mig... :P Säger bara dust it så förstår du nog... :)

Kommentera här: