Drinken är serverad

 

så snart drar jag iväg till Miami... ;)
Iiih vad jag längtar tills i morgon när jag ska få klippa mig!! Det växer jue som ogräs på huvudet på mig och nu ser det ut som det oxå... Behöver lixom inte klä ut mig idag jag... Happy Halloween!! :D

Eat what you love - love what you eat

 

Råkade att hamna och kika på Mammas pojkar här på nätet... *L* Men kom på att jag vill ta promenixen i mörker i alla fall idag för att se alla tända ljus på kyrkogården... Det är så fint att se på tycker jag... Så nu har jag mumsat i mig lite ätbart och duschat... På bilden så är det en råkostsallad med morot & purjolök & vitlök & riven parmesan & lätt creme fraiche & kryddor... Kan ätas varm som kall... :P

Energy lip balm

 

Ja, du verkligen kan gå ner i vikt med knappt lyfta ett finger - minst, det är vad skaparna av Burner Balm vill att du ska tro. Brännare Balm är en viktminskning produkt som tilltalar två besatthet av många kvinna - en problematik med fantastiska läppglans, och en önskan att sprida ett fåtal pounds. That's right, det är ett läppglans som hjälper dig att gå ner i vikt. Håll fnittrar, jag menar allvar här.

Så här går det förmodligen fungerar: Bantning ingredienser såsom grönt te-extrakt och Hoodia kombineras i en välsmakande läppglans eller läppbalsam, och när man tillämpa den på dina läppar, det ger dig energi, vilket ökar din ämnesomsättning. Vad mer, lukten och smaken av produkten hjälper fungera som en aptitnedsättande, vilket betyder att du äter mindre. You're rekommenderas att tillämpa det fyra till sex gånger om dagen (men märkligt, inte mer än så). Enligt skaparna av produkten, kan du räkna med att bränna ca 8 pounds per månad och det kommer sätta du rygg $ 19.95 för alla fem smaker, eller omkring $ 6 för varje.

Haha jag bara älskar google översätt... Ser att det till och med är lite svengelska med... Kunde jue tro att jag använder detta som jag svammlar... Fet brinnande energi läppbalsam lixom... :P Undrar om det har samma effekt om man smörjer in händerna med det?! Eller låter då händerna bli att plocka ut mat ur kylskåp och skafferi mitt i nätterna... ;)