Hur gick nu det här till då?!

 

Använd din mobiltelefon eller Garmin titta för att spåra din löpning, cykling och andra sporter
Tävla med dina vänner och följ dem live
Visa ditt pass på en karta och analysera din träning.

Jag har än en gång använt mig utav google översätt... :D Kika in här för att läsa mer om det hela... Själv så har suttit och kikat efter dataskärm men lyckats med att trycka på shoppingknappen för en dammsugare istället... En sådan där laddningsbar sak... ;)

Till sommaren

 

så kommer det inte att bli något nytt försök med broccoli... Utan att jag kommer att så salladslök istället... Köpte mig en sådan här fröpåse igår... Gummistövlarna står jue kvar hemma hos päronen sen i somras så det är bara att ge sig ut i "lannet"... Hittade lite vårtecken i rabatten utanför här igår av krokusar som är på väg upp... :)

Nu ska jag däremot hoppa in i duschen för att göra mig redo för denna veckans trappträning... Fast det slinker nog ner en fluff först säger magen... ;P (edit: ooops en prottehink till slut!!)

Crossover

 

Amerikansk dokumentärserie. Här följer man actionstjärnan Steven Seagal i en helt annan roll, i hans arbete som vice sheriff i Louisiana. Tillsammans med sitt utvalda team kämpar han mot brottsligheten i distriktet. Det ges också en inblick i hur Steven tillbringar sin fritid.

Han är en djävel på att skjuta snabbt denna mannen... Impad!! :)
Så i morgon är det jag som börjar att följa denna serien... Har kikat lite på den innan när den låg ute på You Tube... Blir krock med True Blood men det går i repris som väl är... Och även Sex Rehab med Dr Drew... :P

Idag har det varit andra delen i CSI trilogin så det har jag i morgon oxå... Var jue även Mästarnas mästare där Armand Krajnc vann... Han fick dock se sig slagen av Dinozzo i Navy CIS för min del... ;) Mer repriser att se precis som att jag ska se Halle komma tvåa i Wipeout...

Sicken tur att jag är hemma och vilar och växer nu då... För övrigt så är jag jue totalt Lost klockan 23,05... :D