Believe in your dreams

 

Jag måste vara snäll som får så fint paket... Eller oxå så är det någon annan som är snäll med mig... Tror bestämt på det sistnämnda jag... ;) Hade själv med mig lite proteinprover så jag kände mig som värsta knarklangaren med dessa påsar med pulver på min promenix... :D

För övrigt så tror jag bestämt att jag är kär!! Säger bara den nya lotionen med vattenmelon... Jag snooozar nog sönder min hud snart haha... :P Den måste bara införskaffas plus lite annat smått och gott... Helst av allt så skulle jag vilja ha almanackan med en pryl för varje dag...

Snälla tooomteeen!! ;P

Looking for some butterflies

 

Precis som jag hade kommit ut ur duschen så ringer det på dörren... Då är det en utav grannarna som vill låna lite el... Brukar man inte låna lite socker eller mjöl eller sådant?! :D Det slutade med att jag fick ta fram min egen verktygslåda och agera handywoman... Är jue tur att man är stooor och staaark så att man kan hålla upp skåp och hyllor... ;)

Nu så ska jag sätta fart och ge mig ut på en promenix innan mörkret kommer... Ska jue shoppa mig lite plåster som sagt var... Tänkte även smita in en sväng till min vän på Body Shop... :P Klockan sex ska jag vara hemma igen i alla fall för då så drar jag till LA i en timma... Men först nu snabbt ladda med lite fluff för min huvudvärk är inte att leka med!! :O

Målvikt

Du kanske tycker att du gör allt rätt, men det är faktiskt fullt möjligt att din kosthållning och ditt träningsprogram istället hindrar dig från att nå din målvikt. Se listan över de tio vanligaste misstagen man gör när man försöker minska i vikt.

Här är listan:
1. Det vanligaste sättet för kvinnor att försöka gå ner i vikt är att panikbanta. Men det finns flera problem med att äta för lite, dels förlorar du i muskelmassa, vilket innebär att även om du blir smalare och går ner i storlek så kommer du ändå inte bli fast i kroppen, dels sänker bantning din ämnesomsättning. Därför är det bättre att satsa på mer träning, än mindre mat, om du vill gå ner i vikt.

2. Många kvinnor fokuserar på vad vågen visar istället för vad de ser i spegeln. Vad vågen visar är ofta inte representativt för hur kroppen ser ut. Om du tränar på rätt sätt kommer du att bygga muskler och förlora fett. Om du förlorar fem kilo i fett och går upp fem kilo i muskler kommer du inte märka det på vågen, men du kommer se det i spegeln. Hur du ser ut och hur du känner dig har lite att göra med vad vågen visar.

3. När man börjar träna satsar man ofta på kondition, men konditionsträning är mest ett sätt att bränna fett under själva passet. Satsa istället på träning som ökar din förbränning även efter att passet är avslutat, till exempel styrketräning.

4. Du har hört det förr, frukosten är det viktigaste målet under dagen. Men vet du varför?! När du vaknar på morgonen är kroppen utsvulten. Om den inte får den näring den behöver börjar den bryta ner muskler för att få energi. Eftersom musklerna påverkar ämnesomsättningen förstörs kroppens förmåga att bränna kalorier.

5. En del använder bantingspiller, men faktum är att få om ens några verkligen fungerar. Ett sunt förnuft är den bästa, säkraste och mest långsiktiga vägen till att gå ner i vikt.

6. Att äta för sällan är ett annat vanligt misstag. Tre mål om dagen är för lite, helst ska man få i sig två mellanmål däremellan. De flesta kvinnor äter för lite under dagen och är utsvultna till middagen då de istället äter för mycket. Det största målet blir sent på dagen då man har minst chans att förbränna det.

7. Att äta fel slags mat är också en vanligt misstag. Med ett packat schema är det svårt att planera sin kost. Men om du vill gå ner i vikt måste du laga mat och skippa alla snabba, onyttiga alternativ.

8. Mat kan ibland vara ett sätt att hantera jobbiga känslor som ilska, nedstämdhet men även glädje och oftast är det sötsaker som slinker ner i de här fallen. Här gäller det att bryta mönstret och klippa det känslomässiga bandet till mat.

9. Försök vara konsekvent. När man väl börjar slarva med frukost eller träning är det svårt att komma tillbaka. Utan konsekvens är det svårt att nå hållbara resultat.

10. Brist på sömn är en förbisedd faktor. Om du gör allt rätt men fortfarande inte går ner i vikt är det dags att se över dina sömnvanor. Kommer du i säng i tid?! Får du tillräckligt många timmars sömn?! För lite sömn kan resultera i att stresshormonet kortisol ökar vilket kan göra att kroppen inte släpper ifrån sig fett utan tvärtom lagrar det.

Så dax för denna donnan att få sig sin skönhetssömn... Natti Natti!! ♥