Ännu en dag

 

med strålande härligt soligt väder... Så nu så är det är dax att snöra på sig träningsskorna och ge sig ut på en lååångpromenix... :P Duschen och dundergröten är avklarade så nu så är det bara att peta in linserna så att jag hittar fram... Väl framme vid målet så väntar jue en middag... Eller rättare sagt så får den vänta på mig för lite tidigt för lagad mat för mig... ;)

Kommentarer:

1 Matilda:

åh! jag älskar det här vädret! är ju som sommar :D har provat att cykla lite igen och det går överförväntan vilket glädjer mig såå! hehe.



sprayplåster? som extra hud? va? haha!

2 Fighting Spirits:

Men vilken belöning med att komma till målet och få lagad mat! =)

3 Susanne:

Matilda - Jag bara älskar det jag med! Förra året vid den här tiden så snöade det till och med... Var inte så här varmt förrens om först två månader... Så det är bara att njuta för fullt... :P



Japp det finns på Apoteket i olika förpackningar... Även sjukhus använder sig utav det... :)

4 Susanne:

FS - Inte dumt alls att slippa laga maten själv för en gångs skull och komma till dukat bord... :) Efterrätterna och godiset fick dom behålla dock... ;)

5 Matilda:

Hm.. jag minns ingen snö såhär års förra året? Jag minns sol och att jag kunde cykla på torra landsvägar, hahaha!

6 Susanne:

Matilda - Vi bor jue inte på samma ställe och den smalt nog så fort som den kom ner... Temperaturen låg dock på bara ett par plusgrader som mest... :)

7 kaffehörnan:

Snöra nu rätt sådu ej snubblar

kram

8 Susanne:

Kaffehörnan - Jag har allt hittat hem igen och till soffan för att vara exakt... :) Kraam!

9 kaffehörnan:

Jo dig kan man alltid lita på

Man kan säga soffan väntar - ok då vet jag

ha ha

kram

10 Susanne:

Kaffehörnan - Haha ja det är jue mina kära serier på teven... Kan inte missa dom heller för då så får jag jue abstinens... ;) Kraam!

11 Matilda:

Jo men det stämmer! Det var inte många plusgrader.. men här hade nog minsann allt snön försvunnit :) fast ja, nu är det ju nästan som sommar här! GALET

12 Susanne:

Matilda - Mamma har allt uppskrivet för hon följer vädret som jag äter fluff... :D Här är det ingen snö kvar förrutom några högar som har varit väldigt stora högar innan... Nu är det jue som sommar som sagt var! :P

Kommentera här: