Av någon anledning

 

så är jag på väg att bli sen till träningen... ;) Me and my BODY!! :P

Glöm nu inte bort att ni har 5% rabatt i webbshopen om ni uppger koden zuzibuz...

Kommentarer:

1 FS:

Hahahhahahahaaa, inte råkat fastna vid tidningen där ja.. Köpte ju den och hela tidningen innehöll nästan bara reklam om inte annat så var det väldigt mkt reklam i den och det var ett stort minus tyckte jag... Ser att du gör reklam du med.. =)

2 Susanne:

FS - Har det nya numret redan kommit ut i butik?! Bläddrade igenom och kikade på alla jag känner så jag tänkte inte på att det var så mycket reklam... Denna såg jag jue dock... ;) Värst är jue annars dom amerikanska träningsmagasinen för det är nästan inget annat än reklam i många utav dom...

3 kaffehörnan:

vad snygg bild söta du

Du vet inte vad jag gjort nyss

JO popcorn

kraam

4 Susanne:

Kaffehörnan - Haha får nog döpa om dig snart till Popcornshörnan istället tror jag... ;) Själv så har jag varit ute och städat gården... Åh vad härligt väder det är! :P Kraam!

5 Matilda:

Haha, jo det är nog så. Jag är mer rädd om cykeln än om mig själv. Har gjort likadant tidigare när jag har kraschat, att jag landar under cykeln. Men för tillfället ångrar jag mig lite över att jag gjorde så..

6 Susanne:

Matilda - Hinner du verkligen tänka på det innan det smäller?! I så fall så bestämmer jag här och nu att du ska tänka på dig själv först och främst... Det finns mer delar att fixa till en cykel än en människa... :P

7 Matilda:

Självklart tänker jag alltid på cykeln! Den är ju som min bebis :) Haha, men men så tänker jag faktiskt inte. Dock blir det alltid så.. jag sitter ju fast i cykeln med skorna..

8 Susanne:

Matilda - Haha ja vore det jag så skulle jag nog slå mig halvt fördärvad om en cykel satt fast i mig... Klarar jue av att slå mig så bra på egen hand så... eller ska jag säga fot kanske... ;)

9 Matilda:

Jag tror att du och jag har en perfekt fördelning... du går promenixer och jag cyklar. Perfekt kombination! :D

10 kaffehörnan:

ja snart nog får man titta efter ett nytt namn

Nej låten lyssnar jag ej på

kram

11 Susanne:

Matilda - Jag håller med du! Vi äger gatan med andra ord... Eller rättare sagt så ska väl jag hålla mig på trottoaren... :D

12 Susanne:

Kaffehörnan - Kanske finns det kaffe med popcornsmak snart... Vem vet när det är så många olika smaker på det redan nu... :) Kraam!

Kommentera här: