Tiger

 

om vad den här bilden egentligen föreställer... Jag tänkte inte på det alls förrens jag fick se bilden i dess helhet... Ser ni vad det kan vara tro?! Coolt är det i varje fall!! :P Har haft en polare här en sväng som ringde och väckte mig när jag hade somnat i soffan... :D Så nu så är det väl dax att fortsätta med skönhetssömnen i sängen istället... Natti Natti!! ♥

Kommentarer:

1 Malin I Form:

Hmm, ingen aning?

2 Fighting Spirits:

Ingen aning jag heller mer än tigern är otroligt vacker som den är men har den verkligen en sådan nosrygg, så ljus mot övriga ansiktet.



Jag vet ju hur en glassmaskin ser ut men inte att den hade isblock i sig som skylle frysas, trodde den skötte det automatisk allt förutom diskningen när man stoppade kontakten i väggen.. Jag min optimist på allt imed jag inte är ngn teknik nörd... =P

3 Matilda:

What?! Nu har du fått min hjärna att gå på högvarv igen... bilden är dock superhäftigt men du får minsann sluta tiga och berätta sen! ;)



4 Susanne:

Malin - i form - Lovar att jag ska tala om... Jag såg det verkligen inte heller... Visserlgen visste jag inte att det var något ovanligt med bilden... :)

5 Susanne:

FS - Ja, jag älskar tigrar och lejon så fina djur... Och du är nära där med vad du observerat... Kommer att visa den andra bilden sen... :)



Det förstod jag men tänkte om du gick in på en sida som säljer sådana så kan du se delarna och beskrivning... Själv tog jag en lite dyrare variant som talar om när glassen är klar så slipper man att stå och passa det oxå... :P



6 Susanne:

Matilda - Lovar att jag ska visa sedan... inget kul om jag hade gjort det på en gång... :) Det är nämligen bra att träna hjärnan oxå... ;)

7 Malin I Form:

Sv: Hehe, jag väntar med spänning :)

8 Susanne:

Malin i form - Jag är jue inte så snabb med nya inlägg så extra spänning haha... ;)

9 Fighting Spirits:

Nu har du satt griller i huvudet på mig!



Ja visst är lejon och tigrar vackra och mäktiga djur, älskar att se de på tv me vet ja katten om jag hade viljat se dä nära in på live, gjorde det dock på Kolmården men inte riktigt samma sak imed man har staket emellan...



Läpparna är inte lika heller men nej, jag fundilerar på om de är en tatuering på ngn kropp på ngt sätt lr vad fasen det kan vara... Tänker dock på märgben när jag ser den där nosryggen.... Hmmm denna var helt klart klurig! Nu får du fasiken ge mig svaret! =)

10 Fighting Spirits:

Näsan är vit med och det är den inte i verkligheten så en levande sak är det ju inte i alla fall så långt har jag kommit! Gah, jag blir tossig här.. ;)

11 Susanne:

FS - Haha det är bra att träna hjärnan oxå... ;)



Man har jue verkligen respekt för dom djuren... Såg för ett tag sedan ett program om en kille som tar hand om och är vän med en massa lejon... Sett det innan på You Tube... Är från Australien...



Du är nära faktiskt med dina gissningar... inte tatuering men väl en målning om jag säger så... Man ser det när man väl vet om det så bild kommer snart... :)

12 Susanne:

FS - Nog är det en levande sak alltid haha... Nu blir du gråhårig snart tror jag banne mig... ;)

13 Fighting Spirits:

Då måste det vara en kroppsmålning lr ngt.. Gah, blir tokig jue...



Men känner samtidigt igen nu när du börjar beskriva, undra om jag inte sett ngn sådan bild någonstans någon gång... jag min snil dementa jäkel.. ;)

14 Susanne:

FS - Ja nu bränns det verkligen så du behöver inte bli tokig... ;)



Det finns många liknande bilder på sådant här ute på nätet... Just denna har jag dock inte sett innan... vad jag kan komma ihåg... :D



Ska bara duscha så att det blir lite fart på mig! :P

15 Jesper:

Det är nog en människokropp. Nosen är en rumpa ;) följer man nosen längre upp så ser man en rygg och längst upp axlar och armar.

16 Susanne:

Jesper - Du satte huvudet på spiken! Nu kan FS lugna sig så att hon inte blir tokig haha... ;)

17 LOWA - En musikblogg:

Driver en musikblogg, kika gärna in!

18 Susanne:

Lowa - Kikar in sen för nu så ska jag äta... ;P

Kommentera här: