What to do

 

Idag så blir det bio efter promenixen och gymet... Ska nog äta ute oxå för min prottemat går jue inte att äta haha... :D Inte mina ord som ni nog kanske förstår... ;) Men vart och var ska man gå för att få bra mat tro?! Nu däremot så ska jag gå in i duschen så att det blir lite fart på mig... Har jue blött näsblod här igen... :( Jag ska maila Jotex först om gardinerna som var felsydda innan jag glömmer bort det... :P

Kommentarer:

1 Jennifer:

Finns ju alltid resturanger som e lite nyttigare



Klantarsle som man e så glömde ja plånboken hemma tyvärr...tänkte inte på de xD

2 Susanne:

Jennifer - Äter jue aldrig ute så jag har noll koll på det... Synd att inte Jesper jobbar nu och kunde bjuda oss på mat... :P



Haha du menar nog att jag ska bjuda dig istället tänker jag... Vi får nog göra proteinvåfflor här hemma ska du se... ;)

3 Fighting Spirits:

Den filmen vill jag med se, verkar bra. Vill veta sedan vad du tyckte om den. =)



Weard för jag fattar det som att virus programmet skall kolla upp sådant innan, jajajajajaaa....

Datorer är inget för mig.. ;)



Njut av promenade här orkar man inte knappt äns gå utanför dörren, jisses... Mår riktigt dåligt, kom precis in med jycken och väntar på att bastun ska bli varm så jag kan få upp min temp....



4 Susanne:

FS - Ja den verkar super när man ser trailern... Gillar sci-fi jag... :)



Inte nödvändigtvis utan det behövs ett antimalewareprogram... Det kan jue varna även om det inte är ett så stort hot... Men mysko att även IE reagerar på det... :S



Ja nu verkar det att lätta upp ute så att jag slipper gå i regn i alla fall... :P Vad har hänt med dig... Har du gått och blivit förkyld igen eller?! :( Krya på dig!!

5 Fighting Spirits:

Vet ja fasen ngn influensa skit har flugit över mig, har ont i varje mm av kroppen, hua.. Så det blir ingen jobb idag.. Försöker få i mig lite mat nu i form av lax och ngr stackars grönsaker.. Varm mat går ej när jag har ont i halsen, hua... Önskar inte min värste fiende detta.... Satte mig förut i en 60 gradig bastu och FRÖS!!!!! Det du, ja jag vet att man inte ska vara i värme när man har feber men höll på att huttra ihjäl när jag kom in med jycken....



Kanske min influensa som smittat ner bloggen med, virus som virus, hahahaha... =)

6 Malin I Form:

Åh, den ska vi också se nu ikväll!



SV: Nej nej, är inte morgonpigg ;)

7 Matilda:

Haha, ja du får maila honom och fråga om han inte kan skicka alla prylarna till dig istället för att ha sönder dem, haha!

Men den där blendern är helt sjuk. All kraft, riktigt imponerande!

8 Susanne:

FS - Usch det låter inget vidare... :( Vet dom som har flunsan och har blivit riktigt dåliga... Så hoppas att du klarar dig undan det värsta och att det går över snart... Bara du dricker så är det jue lugnt... och vilar så mycket du bara kan... Det är nu som det är tillåtet att äta glass... ;P Fast fryser du så är det kanske ingen hit... Krya nu på både dig och bloggmaskinen! :)

9 Susanne:

Malin i form - Åh det ska bli spännande och höra vad du tycker om den... :)



Även där är det lika då med andra ord... ;)

10 Susanne:

Matilda - Haha av någon anledning så tror jag att han hellre mixar dom... Får säkert ett kuvert fullt i damm i så fall... ;)

På tal om det så glömde jag jue att fråga om min syster och hennes familj ville ha den gamla...

11 Fighting Spirits:

Tack så mkt! =)



Äter på mina fun light glass nu! =)

Gott för den ondsinta halsen, har legat i sängen och glott på tv hela dagen så nu säger ryggen ifrån med, hahahhahahaa.. Inte att en krämpa kommer ensammen.. ;)

12 Elin:

Tala om ifall den var bra! ;D



Hmm, jasså.. jag måste nog ta och leda upp den där nyheten. Nu blev jag lite nyfiken vad det handlade om mer.



Ja, men håller absolut med. Vissa sidor skulle man vilja fixa till lite på (inte för att min är den bästa) men som sagt.. du förstår.



Haha, nej men precis: vem skulle hålla reda på en om man åkte själv?

13 Susanne:

FS - Haha ja det brukar vara så... Ligger man för länge så säger ryggen ifrån... Pest eller kolera lixom... :P Tänk dom stackarna som ligger jämt... Fy vad ont plus liggsår kanske... Man har verkligen tur som kan vara uppe och gå... Var inne på mitt gamla jobb eftr bion och där hade en av mina gamla arbetskamrater bara ramlat död ner hemma efter jobbet... :S Aldrig sjuk innan... Men det är jue så man ska dö när man väl ska det... Vilken chock för familjen bara! :( Ryser!

14 Susanne:

Elin - Jag tyckte att den var bra men inte hon som var med mig... Men jag gillar jue sci-fi... Fast det blev liiite för mycket ibland utan att säga vad ifall att du ska se den... :)



Googla på hennes namn och rättegång så får du upp alla detaljer... Jag har jue glömt men det var något med hennes varumärke tror jag...



Höll jue på att få nippran bara på min egen när den strulade... Är jue inte nöjd än men den är i alla fall bättre... Men vissa sidor kliar det som sagt var i fingrarna... ;)



Det skulle bli totalt kaos när det gäller mig... Hittade väl aldrig hem igen... Om jag ens kom dit jag skulle... :D

Kommentera här: