Hur gick det här till?!

 

Efter träningen så skulle jag bara ner en snabbis på stan och shoppa en present. Hem kommer jag med två par stycken sockor till mig själv. Jag som inte ens behöver ha några nya!! :D Men det var jue 30% + 10% rabatt och då så måste man jue bara shoppa. ;)

På gymet så gick det oxå ganska så bra. Körde lugnt och ryggen är inte sämre utan jag tror snarare att den är lite bättre. *peppar peppar* Körde allt vad jag skrev innan (pekar nedåt) och även mage på det. Till och med Tor och vädergudarna sprang jag ifrån på promenixen. :P

Smarta skor som omvandlar rörelseenergi till elektricitet. Snart kan visionen om att använda kroppen som mobilladdare bli verklighet. Under en promenad kan en person producera upp till 20 watt. *hmm* Kanske borde ha köpt mig nya träningsdojjor istället?! :O

Kroppens rörelseenergi laddar snart upp dina elektroniska prylar. Åtminstone om man ska tro forskarna Tom Krupenkin och J. Ashley Taylor som nu har publicerat sina visioner i den vetenskapliga tidskriften Nature Communications. Möjligheten att alstra energi från kroppens rörelser är inte ny. Problemet har varit att ta till vara denna energi på ett effektivt sätt, men med en ny metod tror sig forskarna nu ha funnit lösningen.

Processen som kallas "reverse electrowetting" går ut på att omvandla energin i rörlig vätska till elektricitet. Genom att bädda in tekniken i sulan på en sko kan vibrationerna från varje steg sakta men säkert ladda upp batteriet till din elektroniska pryl. Enligt Krupenkin och Taylor kan detta förlänga batteritiden med upp till 10 timmar.

Här ska jag försöka att ladda mina batterier i 8 timmar nu. Natti Natti!! ♥

Förbereder

 

så att jag har mat klar när jag kommer hem ifrån gymet. Vad tror ni att jag kommer att hitta på med det här då?! Kan tala om att jag ska tillföra två stycken ingredienser till till det hela. :P Just nu så mumsar jag på fluff dock och ska snart skutta in i duschen. Sen blir det en promenix för det känns skönare i ryggen. På gymet får det bli rehab för axlarna och så kör jag nog biceps & triceps lite lätt. ;) Får jag ondare igen så vilar jag nog resten av veckan från träning. Man ska lyssna på kroppen!!

Ingen lek

 

med min rygg nu alltså. Ska ge mig ut på en promenix och se om det blir lite bättre. Men först in med lite ny energi. :P Rut aka mamsen har varit här och hon har tvättat en del utav alla mina fönster. Jag har jue en hel del eftersom att jag jue har en hörnlägenhet. Under tiden som hon har pysslat med det så har jag pysslat med tvätten. Det doftar rent här nu!!

På bilden crepes gjorda på bakepro fyllda med tonfiskröra. Skulle ha haft in dom i ugnen sen oxå med lite ost på men jag var för hungrig. Så dom åkte jue in i magen pronto istället. :D