Happyland

 


Fredagen den 12 november 2010 så kläcktes idén om att starta ett nytt land där alla som sökte medborgarskap skulle inneha en ministerpost.
Vem som helst får bo och verka i Happyland så länge man är en snäll och god medborgare. Den ministerpost man får tilldelad sig tar man sig an som ett livslångt uppdrag och brinner varmt för.
Vill Du bli en av alla härliga människor som gör Happyland till den nya staten i Universum där ingenting är omöjligt så anmäl Dig här och berätta vem Du är och vilken ministerpost som du vill ha. Skicka gärna med en bild till: formiddag.kristianstad@sr.se

Blossom Tainton - Hälsominister i Happyland... Undrar vilken ministerpost som jag ska välja då'rå?! Får man bli en proteinfluffsminister tro... :D

Lavender kiss

 

Ut och spana efter bus... :P Menar jue butik så klart var jag idag efter min träning... Hittade den allt men det var inte så mycket att hänga i julgranen än för det var inte på långa vägar klart där inne... Mycket utav deras eget märke plus en vägg med kläder... Ser nu en massa bars på bilden som jag missade!! Jag hade bara hem och få mat i huvudet... ;)

 

Kom hem med ett par strumpor och en rakgel istället på kupong... Man kan jue inte promenixa på stan utan att shoppa något heller... :D Glömde jue totalt bort att spana in träningskläderna på JC kom jag på nu!! Tur att det kommer flera dagar... Gymet fick lite av alla mina träningstidningar så att jag jue får plats med mer nytt stuff hemma... ;)

Till träningen då som jag ofta glömmer bort att skriva ner här... Körde axlarna både rehaben och styrka eftersom att jag har vilat ifrån gymet under helgen... Sen blev det även bröst och mage på det... Sen var jag slut!! :P Perfekt nu att bli en soffpotatis i kväll igen då... Men bättre att jag ligger där än utanför här som jag höll på att göra när jag kom hem... ;)

Going international again

 

Professional body builders like Jay Cutler (pictured here) know that coating the muscles with oil is a necessity when competing in IFBB championship matches. The IRS recognizes that body oil is a must-have product for professional bodybuilders, which is why a tax court ruled that all oils used in competition can be deducted as a legitimate business expense. However, the IRS will not allow deductions for bodybuilder favorites like supplements or buffalo meat, so don't go too crazy with those 1099's.

Professionella kroppsbyggare som Jay Cutler (bilden) vet att beläggning musklerna med olja är en nödvändighet när de konkurrerar på IFBB mästerskap matcher. IRS erkänner att kroppen olja är ett måste produkt för professionella kroppsbyggare, varför en skatt Domstolen slog fast att alla oljor som används i konkurrensen kan dras av som en legitim verksamhet bekostnad. Kommer dock IRS tillåter inte avdrag för kroppsbyggare favoriter som kompletterar eller buffelkött, så inte går för galet med dem 1099's. :D

Här blir det duscholja för jag blir en torris på vintern med min bebishud... :P