Mitt liv

 

som Hellner har jag jue gått och snöat in totalt på... :D Inte bara själva programmet som jag kikar på svtplay på... Utan allt som är på hemsidan om träningspassen och allt... Verkligen intressant faktiskt!! Men nu till min egen träning som ska bli en promenix och in på gymet... Peppar (och saltar ;)) med lite Sparzanza här... *headbangar* När jag kommer hem så ska jag spana in StreetStar... Så in med dundergröten nu!! :P

Kommentarer:

1 Fighting Spirits:

Och vem fasen är Hellner..?..

Måste spana in detta.. ;)

2 Susanne:

FS - En väldigt känd längdskidåkare... :)

Ja det måste du allt när du inte vet vem han är... ;)

3 Fighting Spirits:

Jag försökte allt att kika på det och hade gärna gjort det men det ville inte riktigt mitt internet, buffa, buffra och buffra, lät hela porgrammet gå och skulle gå tillbaka och se men den buffrade ändå och då gav jag upp..

Fasen också att jag kunde inte se! =(

Verkar riktigt bra!

4 Susanne:

FS - Här funkar det så det var nog bara något tillfälligt så försök senare igen... Sen är det jue så mycket mer än programmen och videos där som kost och träningsscheman plus lite till som en blogg som det skrivs på i princip varje dag... :)

5 Elin:

Åh, vad ska du kolla på på Streetstar? :)



Hehe, kommer ihåg att jag inte heller var särskilt duktig när jag började dansa men som med allt lär man ju sig, som tur är ;P :)

6 Susanne:

Elin - Det ska jag göra här på svtplay: http://svtplay.se/v/2311261/dans/streetdance__del_1?cb%2Ca1364159%2C1%2Cf%2C-1%2Fpb%2Ca1364158%2C1%2Cf%2C-1%2Fpl%2Cv%2C%2C2311580%2Fsb%2Cp104171%2C1%2Cf%2C-1 Det finns även som grupp på fejjan... :)



Ja övning ger jue färdighet så skam den som ger sig... :)

7 Kaffehörnan:

Har du haft de grejt idag

kram

8 Kaffehörnan:

Har du haft de grejt idag

kram

9 Susanne:

Kaffehörnan - Jajamän! Är nu en soffpotatis efter att ha varit och tränat... :) Själv då?! Kraam!

Kommentera här: