Jag pallade

 

vinbär med mamsen idag. :D Det blev ett och ett annat blåbär oxå. Fast själva så såg vi jue mest ut som två stycken lingon när vi stod utefter en faluröd husvägg och gömde oss. Ja för vädergudarna som behagade ösa ner lite regn över oss. Synden straffar sig själv eller något sådant. ;)

 

För både före och efter så var det fint väder. Fick dock skjuts hem så att jag kunde ladda upp förrådet med Pepsi Max. Ungefär som farmers walk när jag vandrade ut ur butiken med mina kassar. :D Så idag så blev det bara en halv mils promenix in på kontot. :P

 

Här vilar jag jue mina ben efteråt. Rätt normalt att sitta uppe på ett bord eller?! :O Men lovar att dom är inte så där bleka haha. Min mobilkamera ger nog snart upp tror jag. Papsen retade mig jue och sa att den är nog utsliten. Vad menar han med det tro. Har bara tagit typ 3000 kort. ;)

 

Man kan hitta äventyr precis överallt bara man vill. ;P

Lever jag farligt

 

nu tro?! *hmm* Jag sliter ut dessa stavmixrar i parti och minut. :P Dom verkar jue inte att hålla för dagligt användande. :( Man kanske skulle ta och satsa på en laddbar nästa gång. Nu promenixar jag nog hem till mina päron och knycker lite eltejp ifrån papsen. ;)

 

Har laddat med dundergröt men även med denna melonfluff. Perfekt att ta med sig ut för det är bara att kasta "skålen" i matsoporna sedan. :D Men nu så blir det vatten istället i vätskebältet så att jag inte får solsting efter vägen. :P Säg hej till publiken!! ;)

Skål

 

och godnatt!! :D Det var faktiskt gott med vaniljglass blandat med Pepsi Max. Så det kommer jag att göra fler gånger. Inte så mycket att orda om dagen annars. Mest suttit ute i solen och läst en massa ord = bok. ;) Sen drev regnet in mig och det blev So you think you can dance igen.