Lever jag farligt

 

nu tro?! *hmm* Jag sliter ut dessa stavmixrar i parti och minut. :P Dom verkar jue inte att hålla för dagligt användande. :( Man kanske skulle ta och satsa på en laddbar nästa gång. Nu promenixar jag nog hem till mina päron och knycker lite eltejp ifrån papsen. ;)

 

Har laddat med dundergröt men även med denna melonfluff. Perfekt att ta med sig ut för det är bara att kasta "skålen" i matsoporna sedan. :D Men nu så blir det vatten istället i vätskebältet så att jag inte får solsting efter vägen. :P Säg hej till publiken!! ;)

Kommentarer:

1 elaine:

Vad exakt mer var det för fluff?? ;)

2 Ousa:

Tack för tipset! :) Skav är aldrig roligt...hmm..

3 Susanne:

elaine - Det är vispad äggvita med melon, sukrin, vaniljpulver och proteinpulver... Många gånger har jag även i keso eller kesella... eller malda nötter... :)

4 Susanne:

Ousa - Vassego! Är jue massor om löpning nu jue... :P Nej fy för skav var det än sitter... :(

5 emma:

fin blogg,kram

6 Susanne:

emma - Tack så mycket... kul att du tycker det... :)

7 kaffehörnan:

Tingeling

Var de trevligt hos päronen

kram

8 Susanne:

Kaffehörnan - Hejsan!

Japp... Mamsen och jag har pallat vinbär... ;)

Kraam!

9 elaine:

Spännande ;)

Jag försöte mig på att göra äggvite-fluff en gång...men det blev allt annat än fluffig. Stbbig! Kankse ej skall vispa i övriga ingrediener?? .)

10 Susanne:

elaine - Jag vispar äggvitan med sukrin och vaniljpulver och sedan så rör jag ned resten försiktigt så att inte fluffen sjunker ihop... :)

11 Ebba:

haha, ja dessa stavmixrar alltså.. min är bara på 400w så den är asdålig. men såg att jula sålde min förra stavmixer (som var på 600w) för 379, så kanske får köpa mig en ny så at tjag kan fluffa ordentligt igen :D

12 Susanne:

Ebba - Min senaste är på 750W så den orkar jue med i alla fall... men tydligen inte sladden... :P Såg Campadre hade en bra billigt som var sladdlös... Typiskt ingen ballongvisp med då... :( Överlever lixom inte utan en sådan... och fluff... ;)

Kommentera här: