Till alla med spring i benen

 

I första avsnittet utav Spring så presenterar Anders Szalkai ett kul intervallpass... Petra Månström hänger med på singeljogg och vi får veta varför alla löpare har nytta av att testa tävlingsskor... Sen en tidning på det oxå kanske?! :)

Spring dig i form är en heltäckande guide till den absolut effektivaste, enklaste och mest lättillgängliga träningsform som finns – löpning. Oavsett om du är nybörjare och behöver kom-igång-tips eller om du är en van löpare som vill komma vidare i din träning är Spring dig i form tidningen för dig. Med 140 sidor pepp och tekniktips, skoguider och träningsscheman innehåller Spring dig i form allt du behöver för att göra din löpningsvardag till en fest. Du som är sugen på en extra utmaning kommer att ha stor nytta av vår tävlingsguide, där du hittar information om alla motionslopp och mer utmanande tävlingar som är värda namnet. Trevlig löptur!!

Dax att kolla till mina proteinmuffins innan V och Criminal Minds börjar... :P

Jag har cookies i bloggmaskinen

  
När kan man shoppa kakorna?!
Nästa vecka i vissa utvalda butiker. Om fyra-fem veckor kommer kakorna att finnas och synas i hela Sverige. Och som med allt annat nytt så måste dessa jue bara testas!! ;) Och nu över till dagens väderleksrapport: Spridda byar utav snö eller regn... Som just nu är typ snö... :P

Jag slog till

 

när jag fick ett rabatterbjudande på den mixern som jag vill ha... Så snart så kan jag göra mandelsmör och grejer igen... :P Här har jag gjort mig en açaifluff så att jag ska bli piggelin inför dagens äventyr... Så mycket annat än så har jag inte hunnit med än idag... ;) Solen har dock hunnit försvinna under tiden så kom genast tebax!!