Jag slog till

 

när jag fick ett rabatterbjudande på den mixern som jag vill ha... Så snart så kan jag göra mandelsmör och grejer igen... :P Här har jag gjort mig en açaifluff så att jag ska bli piggelin inför dagens äventyr... Så mycket annat än så har jag inte hunnit med än idag... ;) Solen har dock hunnit försvinna under tiden så kom genast tebax!!

Kommentarer:

1 Matilda:

mandelsmör, det vill jag veta hur man gör!!!!

2 Malin I Form:

Det lät ju och såg mumsigt ut!

3 Susanne:

Matilda - Du bara kör dom i en mixer så blir det smör till slut... Börja på låg hastighet och öka efter hand... Du kan rosta dom innan om du vill... Cashewnötter brukar jag att blötlägga kvällen innan om jag vill ha lösare konsistens... Smaksätt med vad du vill eller inte... :)

4 Susanne:

Malin i form - Kan inte leva utan min fluff... :)

5 Fighting Spirits:

Fluffen ser god ut!



Här kom vintern på besök igen, snöat inatt men nu småregnar det och är snålblåst...

6 Susanne:

FS - Fluff är hur gott som helst i alla dess former... :)



Snöade jue för någon dag sedan här... Men nu så är det bara mulet och 2 plus... Så kommer det ner nåt så blir det väl regn... :P

7 Malin I Form:

Sv: Hihi, jaså? Vad innehåller den?

8 Susanne:

Malin i form - Här på bilden så ser du vad acaipulvret innehåller: http://zuzibuz.blogg.se/2011/march/go-for-life.html#comment :)

9 Malin I Form:

Sv: Ne men jag menade hur du gör fluffet :)

10 Susanne:

Malin i form - Jag blandar vätska med kaseinprotein och använder ballongvispen på en stavmixer att fluffa upp det med... :)

11 Jenny:

Jag vill ha en ballogvisp till elvispen eller en stavmixer Jag får inte alls till något fluff muttrar. Hm, undra om inte min mamma har en sån till sin stavmixer, får nog fjäska lite kanske, hihi ;)

12 Susanne:

Jenny - Ja det finns jue sådana till elvisparna nu oxå... Men det funkar med dom vanliga visparna där med fast man får jobba lite längre med dom... :)

13 Matilda:

Jaha, vad enkelt och fiffigt! Antar att det är gott som tusan också?! ;D

14 Susanne:

Matilda - Både gott och nyttigt! Man vet ju exakt vad som man får i sig oxå... :)

Kommentera här: