Angående biljetter till SM i BB

 

Tickster har nu stoppat försäljningen utav biljetter till SM i BB 2011 över nätet. Försäljningen har gått väldigt bra men det finns biljetter kvar. Dom kan ni köpa på plats i kassan både lördag och söndag. :)

En fråga som ofta kommer upp är om det finns några barnbiljetter. Tyvärr så gör det jue inte det. Men är dom så små att ni kan ha dom i knät så går dom in gratis. Själv så får jag snällt hålla mig hemma.

Vilar mig i form och så kommer jag tebax starkare nästa år... i kassan. ;)

Trolskt

  

Har promenixat och hälsat på mina vampyrer igen. Hoppas nu att deras ledare (farbror doktorn) säger till dom att jag får vila under helgen: :P Underbart väder ute!! Var ner på stan en sväng efteråt och shoppade med mig lite bananer haha. Hämtade även mitt paket på Stadium så nu kan ni tacka mig för att det är sommar igen. ;) Kan ni då gissa vad som jag har tryck hem med 25% rabatt på shoppingknappen tro?! :D

Tar pulsen

 

på One Whey. Som ni kan se så lekte jag doktor på sjukhuset. ;) Fast att jag lekte även att jag bodde på hotell och beställde in all mat som jag kunde få haha. Man måste jue roa sig med något medans man ligger där. Min doktor däremot tog ifrån mig mitt lakritspulver. Och ska jag vara ärlig så vill jag aldrig mera se det!! Men proteinpulvret fick jag behålla även om jag tror att han knyckte sig en eller två skopor. :D Han testade jue dessa saker i sitt sökande på boven i dramat. Och One Whey blev godkänt!!

Så glöm nu inte bort att koden zuzibuz gäller fortfarande och ger er 5% rabatt på alla varor i webbshopen utom dom som redan är på extrapris. Även om jag ligger lågt just nu (och även min kaliumhalt utan mediciner) med både experiment och träning så håller väl ni igång. Och även för mig tills att jag är back on track igen. Filurar på och röra lite på benen ute i det fina soliga vädret och se hur det går. Det är hela 21 plusgrader!! Tror elementnissarna är klara här nu. Ingen sovmorgon på tre dar till nu. :P

Dom har kommit före klockan åtta varje morgon nu och bara ringer på och sen så öppnar direkt med huvudnyckeln. (lättare om man hade vetat vilken dag lixom) Jag måste jue för fan hinna till dörren först. Om inte annat så få på mig lite kläder!! :O En polare kom sen oxå och han: Är du vaken redan?! Haha tror banne mig att jag är på väg att vända rätt på dygnet. Inget ont som inte har något gott med sig som det heter. Nu så tycker jag att postis kan vara snabb oxå och komma med lite rolig post. :)