Rosar

 

dagens promenixväder!! Brukar alltid vara busväder annars på Valborg tycker jag. Busade gjorde nog snubbarna som busvisslade och kastade strumpor efter mig ifrån en jänkare. Trodde att det var kalsonger som man skulle få haha. Fast det kanske var tur i oturen att jag inte fick det. ;)

 

Fitnessnudlar sitter perfekt efter träningen det. :P Idag så blev det som vanligt rehaben för axlarna och biceps & triceps plus mage. Och som vanligt så hamnade jag i soffan i kväll till dubbelavsnittet utav Alcatraz. Är mer vilsen än vanligt för jag tycker att det är fredag idag. :D

Får jue inte glömma bort att det är veckans trappträning i morgon heller!!

Höftare av stora mått

 
Det finns två sorters människor: Höftare och måttare. En måttare följer recept och är noggrann med ingredienser vid matlagning, en höftare bara öser ner det han vill ha i en mängd som känns okej. En höftare kanske har ett enklare och mer bekymmerslöst liv, men en måttare lagar faktiskt mycket godare mat. *hmm* Jag tror jue på allt jag läser så nu så ska jag gå och hämta ut denna på Coop sen efter att jag har varit och tränat. Det kanske kan bli ordning på mig oxå. ;) (men så länge som det inte sätter sig på höften så är jag nöjd haha)

Sun-day = himmelriket!!

 

Full rulle är väl att ta i och säga att det är här idag i och för sig. Men inte alla som äter proteinrulltårta till frukosten. :D Sen bar det utav ut på en promenix i det jue helt underbara försommarvädret. Sol och värme och massor utav grönt!! Så nu så får gärna utemöblerna komma fram här så att man kan sitta ute och grilla. Både sig själv och mat. :P På tal om det så är det dax att röra till det i köket igen säger min mage. Nu så hade jag inte haft något emot att ha en kock här. ;)