Så det kan gå

 
när man inte kan vara ute och gå. Nu så har jag med andra ord mer paket som ligger och väntar på mig. :P Tur då att det ska vara plusgrader i flera dagar till så all dj*vla (ursäkta språket!!) is hinner att töa bort här. Hellre då en dag extra inne än flera dagar kanske om man ramlar och bryter sig. Vill överleva även detta nyår för snart så är det år 2013. Så vem vill gå ut med mina sopor?! ;)

Kommentarer:

1 JUNITJEJ:

Svar: Popcorn äter jag aldrig hemma, men på bio hör det liksom till.

2 Susanne:

Junitjej - Nu för tiden så äter jag det aldrig. Har jue gått och blivit en nyttig djälvel nu. ;)

3 JUNITJEJ:

Svar: Härligt!!! Varför ska man egentligen stoppa en massa skräp i magen?!

4 Susanne:

Junitjej - Precis! För det finns så otroligt mycket gott att äta som är nyttigt. Men ibland så får man lov att unna sig något. ;)

5 Sandra:

Haha du får ta på dig broddar om du har.. ;) Dom grusar ju så otroligt dåligt men hoppas som du säger att det sista smälter bort nu!

6 Susanne:

Sandra - Jag har kängor med dubb men det biter inte så bra på denna isen. Dom sandar jue noll på denna gården så det är förenat med livsfara att bara gå ut med soporna. ;)

7 Carro:

Passar nog på dina sopor, men se till att hålla tungan rätt i munnen ;)
Önskar dig ett riktigt fint avslut på året
Kram kram

8 Susanne:

Carro - Det tinar upp mer och mer här nu och ingen kan vara lyckligare än jag. Har nästan varit som att bo på en öde ö med bara is här ute runt om på gården. :P Detsamma önskar jag dig! Och ett gott nytt år! Kramelikram!

Kommentera här: