Höstlöv

 
 

Man brukar tala om vårkänslor som gör oss pirriga i kroppen. Men enligt ny tysk forskning är hösten snarare den bästa tiden att vara extra intima. Det är en forskare vid Ludvig-Mazimilians universitet i München som kommit fram till att hösten är bästa säsongen att ha sex. Då är kvinnor extra sugna på grund av ökade hormoner i kroppen. Detsamma gäller för män, som får förhöjda nivåer av det manliga könshormonet testosteron.

 

Hmm hur kommer det sig då tro?! Kan det vara för att dom förr i världen höll sig varma på det viset. :D Jag får nog lov att ta kontakta Mr Google i den här frågan. Eller är jag bara blond nu kära läsare haha. Jag vill veta varför hormonerna ökar i kroppen på hösten!! Vi går nu in i oktober och ute idag så var det hela 15 grader varmt och sol. :P Och jag fick mig ett fuckin' myggbett ute!! Inte bara jag som är dagvill tror jag. ;)

Lost girl

 
 
Haha ja det kan man nog kalla mig för. Igår zappade jag bland kanalerna på teven (brukar aldrig att göra det) och hittade en kanal (tnt) som jag inte visste att jag hade. Och där så hittade jag jue direkt två serier som jag bara måste följa. Lost girl och Eat street!! Synd nog så har jag missat en massa avsnitt men jag ska nog överleva det. ;)
 
Serien kretsar kring Bo, en kvinnlig demon som lever på energi från människor. Bo vägrar att rätta sig efter sin övernaturliga klans system och går sin egen väg medan hon kämpar mot dess strikta hierarki underifrån i jakten på sanningen om sitt eget dunkla ursprung.
 
Eat Street är en smarrig hyllning till Nordamerikas godaste, kladdigaste och oemotståndligaste gatumat. Tijuanatacos direkt från en husbil, pizza bakad i en tegelugn på hjul, klassisk varmkorv med alla tänkbara tillbehör, nötburgare täckta av baconsylt.
 
Men först så tänkte jag mig en lång promenix ute i solen innan jag blir en soffpotatis i kväll. Har lyckat sträcka mig i ryggen så gymet får vänta tills i morgon. Ska komma ihåg att ta med mig Fitnessnudlar dit. Så det är nog bäst att jag lägger fram dom för annars så glömmer jag väl det. :D Undrar om mamsen shoppade med julmust åt mig igår?! :P

Med en nypa salt

får ni lov att ta detta receptet nu för det är ännu bara ett experiment så måtten är jue inte exakta. Har testat det i flera varianter som denna med apelsin/choklad men även morot/kokos och äpple/kanel. Det började med att jag gjorde muffins på barnmat och sen trixade ihop det med mamsens morotstårta. :P Har jue flera recept som ligger och väntar på publicering på Fitnessguru's receptsida så jag tror inte att det gör något att jag lägger ut ett här. Har även redan ett där med muffins plus frosting.
 
2,5 dl mortlade havregryn
2 skopor One Meal vanilj
2 tsk bakpulver (inte på golvet som jag slängde det ;))
125 gram äggvita
1 dl sötningsmedel
1 dl juice från apelsin
1 dl fruktkött från apelsin
 
Blanda alla torra och blöta ingredienser var för sig. Blanda sedan ihop det till en smet och häll i 12 muffinsformar. Jag använder mig utav silikon så fastnar det inte och behöver heller inte att smörjas. In i ugnen med det på 175 grader i cirka en kvart. Och denna frosting är gjord på lätt kesella och Philadelphia Marabou i lika delar plus Sukrin melis. Det tas efter hur hård och söt som du vill ha den. Har du inte Marabouosten så blanda Canderel Cankao med vanlig 5%-ig Philadelphiaost.
 
Borgar detta för problem för dig nu Micke?! :D