Vilken nöt

 
blandning som jag har mumsat i mig nu tillsammans med min älskade fluff. :P Måste jue ha lite extra energi inför morgondagens trappträning. Körde nämligen ben på gymet idag plus rehaben för axlarna. Det gick riktigt bra efter min vilovecka. Har inte alls lika ont nu utan bara mer den vanliga nervvärken. *peppar peppar* Avslutade det hela med mage.
 
Annat som har hänt mig idag förutom att jag blev dränkt utav regn på promenixen är att Fitness Lifestyle (före detta Fitness Magazine) ringde och ville ha med mig i tidningen. Skäll inte på mig nu men jag tackade nej. :D Är inte den som vill stå framför kameran utan håller mig gärna mer bakom kameran. Och i morgon ska jag stå vid spisen tänkte jag. ;)
 
Kom på att denna bloggen fyllde hela 5 år igår!! Vart tar tiden vägen?! :O

Jag höll på att drunkna

 
Ja inte här då bland allt vatten, utan i den nya t-shirten som jag skickade efter. Så det blir att skicka tebax den och få en mindre storlek. Tur att det är fri frakt och retur!! :D Det började att blåsa och moln kom och skymde solen så värmen försvann i ett nafs. Då gäller det jue att hålla tempot och värmen uppe!! :P En kompis kom över sen så jag värmde mig vid spisen och bakade One Whey banankakor. (bild finns på Instagram)
 
Innan dess så var det jue möte inför SM i Athletic Fitness & Bikini. Så nu så har jag lite att pyssla med framöver tills nästa möte. :) Jag kommer att öppna upp ett Facebook event så småningom där jag kommer att samla all information. Men kan säga så mycket som så att preliminärdatumet för biljettsläpp blir den 31 maj och priset kommer att ligga på 300 kronor. I år så kommer Tickster att sköta biljettförsäjningen och inte jag.
 
Men ni slipper mig dock inte i biljettkassan om ni nu trodde det haha. ;)

Ingen promenad i parken

 
 
Men i morgon så ska jag ge mig ut på en långpromenix efter mötet inför SM i Athletic Fitness. Jag får gå upp i tid två dagar i rad nu, det ni!! ;) Idag så kom en kompis hit och klippte till mig så nu så är det ordning på lockarna och jag ser igen haha. Blir lite ärenden i morgon också har jag tänkt mig. Har jue lyckats med att trycka hem lite mer varor på den där shoppingknappen nämligen. En träningstisha och träningsskor plus två stycken böcker. Ooops!! Det var väl jag som hade köpstopp på det vill jag minnas. Men är det massor av rabatter så är det. Har fixat deklarationen och räkningarna så jag vet att det finns dolares kvar. :D
 
På bilden så är det överbliven frosting som jag har lekt lite med. Så dom innehåller One Whey mintchoklad & sukrin melis & canderel cankao och en skvätt starkt kallt kaffe. Mina vanliga proteinbollar brukar innehålla mortlade havregryn istället för sukrin melis. Kaffet kan då även bytas ut till jordnötssmör till exempel. Bara fantasin som sätter gränser!! :P