En välbalanserad diet

 
Tänkte att jag skulle börja med chokladdieten haha. Menar det finns jue hur många så kallade dieter som det finns folk snart. :O Så är det inte helt fantastiskt hur mycket som man kan gå ner i vikt utan ansträngning och framförallt utan motion. Det vill säga utan det mest uppenbara: att göra utav med mer energi än man stoppar i sig oavsett energikälla.
 
Just nu så är magen fylld utav melon som jag hade fyllt med kesella & vispad äggvita & One Whey melon/yoghurt protein och melonkött. För den som vill kika så finns det bild upplagd på min Instagram: zuzibuz. Kvällen ska jag tillbringa med serien True Blood och sen en utav mina män Jason Statham. Fast att han vet inte om det än bara. ;)
 
Det har varit nog med spänning för idag när jag fastnade med snöret till byxorna i rulltrappan och hamnar i famnen på snubben bakom mig. :D Nästa gång så tar jag nog trapporna även fast att jag har kört ben. Blev även axelrehab som vanligt plus att Kenneth (pt & skkf) hjälpte mig med att testa fram nya övningar som den trasiga fan kan gå med på. :P
 
I morgon blir det en shoppingturné så att jag kan experimentera mera!!

Rocking fit body & mind

 
 
Idag på promenixen så var jag och hämtade ut min bok som jag har fått äran att recensera. Har bara bläddrat igenom den än så länge. Men vad kan gå fel lixom - den är jue rooosaaa. ;) Skämt och sido så har den en start och en continue, med andra ord inget slut. Blir på svengelska här nu för boken är jue på engelska. :D Den innehåller även peppande citat för varje vecka och en weekly check-in plus weekly planner. Mycket som man ska fylla i själv, lite mer än en "vanlig" träningsdagbok eftersom att den även är för sinnet och inte bara kroppen. För den som vill läsa om den innan jag läst klart den kan kika här.

Nu blir det andra bullar

 
 
På språng hela dagen igår med allt från trappträning till pakethämtning från bästa Fitnessguru och bio på det med filmen Kick Ass 2. Ja på bion satt jag jue still då så klart!! :D Tänkte bara på jordnötssmöret som jag visste fanns i paketet haha. Snacka om beroende!! ;)
 
Hämtade även ut ett par nya träningsdojjor som jag ska ha på SM i Västerås så att jag inte får ont i fötterna. I morse så var det magen som jag hade ont i istället. Var lite under the weather där ett tag men repade mig. Så fint väder så lite illamående skulle inte hålla mig inne inte. :P
 
Sen bar det utav även till gymmet där jag körde axelrehaben som vanligt och rygg plus mage. Skulle ha kört ben egentligen men med ingen sömn i kroppen var det inte att tänka på. Hade med mig lite Fitnessguruprover plus att jag även skickade iväg lite till Helsingborg.
 
Nu sitter jag här med blåbärskesella och hoppas magen och jag snart är vänner igen. Med facit i hand så kanske jag skulle ha vilat idag. Men är man stönig (på ren värmländska) så är man!! Så experimenterandet får vänta tills i morgon. Har shoppat lite kul grejer till det som ni ska få se. :)