Don't doubt

 
don't stop, just work. Det är nog bäst att lyda annars så hamnar man väl i ett armbar haha. Denna donnan vann igen!! Idag så vek jag ner mig dock för magen min och jag är verkligen inte vänner så ingen träning. Vet inte vad jag har ätit nu som den inte vill ha. Men jag ska inte klaga för det går över. Fixat en promenix i alla fall och ärenden åt mamma. Var hemma hos päronen igår och hjälpte dom lite. Cellgifterna är ingen lek för mamma så hon är liggandes. Hade med mig en shaker och proteinpulver så hon får i sig lite näring nu när hon inte orkar att äta. Ska ta och inta vågrätt läge jag också för det gör minst ont då. :P Så soffan here I come!!

Vågat värre

 
Personvåg med "Andersson Lifesense" applikation som du använder för att hålla koll på din vikt, bmi, aktivitet och blodtryck. Sätt dina egna mål för viktminskning och för dagbok om dina framsteg. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Sicken tur att den inte är kompatibel med min androidlur då då. För annars hade jag säkert tryckt på den där shoppingknappen prylnissa som jag är. :D
 
Tryck i musklerna har det varit istället för att leka med ord. ;) Har varit ute och promenixat i sol och sex plusgrader. Mötte en snubbe i shorts och det var väl ändå att ta i lite tycker jag haha. Sen blev det jue en tur in på gymmet där jag körde axelrehab som vanligt plus rygg och lite mage på det. :P Efter det en tur ner på stan där jag kom hem med en matlåda plus mat. Extra träning att bära hem allt!!

Chili och jordnötssmörsbars

 
 
Kände att jag bara var tvungen att hitta på något nytt i köket. Det ska som sagt var vara variation på mina experiment. Och enkelt och fort ska det gå. Inget recept lika långt med ingredienser som min shoppinglista. ;) Som jag för övrigt alltid lyckas glömma hemma och kommer hem med en massa annat istället. På dagens promenix blev det dock bara ett paket. :D
 
Nu då till innehållet i dessa bars: 1 dl sojamjölk (eller valfri mjölk eller vatten för den som vill hålla nere på kalorierna), 3 msk flytande honung, 3/4 dl Fitnessguru jordnötssmör, 2 dl havregryn, chilikrydda efter tycke och smak, och 6 skopor One Whey vanilj/vit choklad (kan även använda annan smak som peanut butter eller milk chocolate till exempel)
 
Blanda bara samman allt och forma till en fyrkant. Jag tar hjälp utav ett bakplåtspapper så slipper man kladda ner händerna. :P Lägg degen på pappret och vik över och tryck ihop. In i kylskåpet någon timma så att det stelnar. Sen är det bara att skära upp i lagomt stora bitar. Jag fick hop 15 stycken rätt så stora på denna satsen. Förvara dom sedan i kylskåpet.