Hola amiigo!!

 
 
Att vår fysiska träning alltmer präglas utav prylar vet vi nog redan. Men hur många utav de där prylarna vet egentligen vad det är vi håller på med?! Amiigo är träningsbandet som du kan fästa på din arm eller fotled. Det ansluts via bluetooth till din smart phone och sparar sedan din träningsdata. Det här har vi sett förut, men Amiigo särskiljer sig genom att bandet vet vilken typ utav träning du ägnar dig åt.
 
Amiigo ska kunna känna igen hundratals olika övningar enligt upphovsmakarna. Därför ska oxå datan som sparas bli mer exakt, jämfört med en träningspryl som bara känner utav om du rör på dig. Appen som följer med till smart phones gör att du kan dela med dig utav dina resultat till vänner och fiender samt tjäna poäng för olika delmål. Amiigo satsar på att göra träningen till ett spel för att lättare motivera dig.
 
119 dollar får man betala för ett eget exemplar, och leveranserna ska skickas ut i juli månad. Tills dess så har jag lyckats med att trycka hem en barsform ifrån ninasmat. Och två stycken olika oljor med smak utav chili och citrongräs. Allt nytt ska jue testas som sagt var!! ;) Annars så har jag roat mig med veckans trappträning idag och experimenterat lite i köket. Och kvällen vigdes åt serien Arrow och filmen Legion. :P

Kommentarer:

1 JUNITJEJ:

Bra tips!

2 Susanne:

Junitjej - Ja kul med nya prylar, ska bli intressant och se om den kommer till Sverige, och vad priset kommer att hamna på. :)

3 kkaffehörnan:

Vilken smart grej. kram

4 Susanne:

Kaffehörnan - Ja fungerar den verkligen så som dom säger så kommer den att slå stort tror jag. :) Kraam!

Kommentera här: