Keep it simple

 
Hejsan Zuzi.
Vi har mätt skorna åt dig så att du har något att gå efter, jag skickar med måtten på skorna nedan: Strl 33 = 21,5 cm och Strl 34 = 22,5 cm. Om skorna inte skulle passa så har du givetvis rätt till att returnera skorna till oss. Vi skickar alltid med en förbetald returfraktsedel i paketet så att du inte behöver betala för frakten vid retur. Om du har några fler frågor angående storlekar så får du gärna ringa till oss på telefon 0850007500.
 
Men åh vad snälla ni är!! Tack så jättemycket för hjälpen!! Min fot är 21 cm så då borde jag nog ta storlek 33. Hörde att dom var stora i storleken av en vän. Och blir det knas så byter jag till större. Superservice utav er!!
 
Kopierat ifrån Facebook. Snacka om service av i detta fallet Sportamore!! Så nu så ska denna fröken trycka på den där shoppingknappen igen. Det är jue på rea!! ;) Jag hittar säkert något mera om jag känner mig rätt.
 
Annars så har jag hittat på en massa saker i köket idag. Lite olika muffins och chokladbollar. Allt bakat på dom nya smakerna utav One Whey isolat. Så nu så är jag kär igen!! I mintchoklad med chokladbitar i. :P
 
Bilder finns på Instagram och Facebook för den som vill kika: Zuzibuz!! Det ska vara enkelt, gott och nyttigt. Det är min melodi så jag använder mig utav så få ingredienser som möjligt. Skapat till hårdrock! dock! :D

Some new stuff

 
Det syns att jag tog kortet precis efter det att jag hade varit på gymet och tränat, och sen burit hem detta paketet plus ett till = darrhänt. :D Körde jue biceps och triceps oxå så inte så konstigt. Plus rehaben för axlarna som vanligt och en benövning. Kroppen var riktigt snäll med mig idag och sträckningen i ryggen kändes bara liiite. Snäll var dock inte en bilist som duschade ner mig med smältvatten när han blåste förbi. Mina nytvättade byxor!! :P Hur vore det om dom tänkte lite lixom?! Och vanligt hyffs från folk när man håller upp dörren åt dom och dom inte ens kan säga tack. Så nu så har jag muttrat utav mig haha. ;) Men promenixen gicks i ett soligt vårväder!!
 
Och i morgon så ska jag experimentera massor tänkte jag. Och då så är det väl jue jag själv som spiller en massa på mig om jag känner mig själv rätt. Tishan brukar vara en karta över alla ingredienser. Kanske skulle ta och lägga ut en bild på den som ett "recept". Eller om ni kunde gissa vad det var som jag bakade?!

Fettcellerna behöver sömn

 
 
I en ny studie publicerad i Annals of Internal Medicine (tur att jag stavade rätt där) visar att fyra nätter utav sömnbrist minskar insulinkänsligheten i fettcellerna med hela trettio procent skriver Woman's Health Magazine. Och jue mindre känsliga dina celler är för insulin desto mindre producerar kroppen det hungerreglerande hormonet leptin.
 
Undrar vad tio år utan ordentlig sömn gör med kroppen då då?! :O Tur att jag sköter min kost (och träning) dagtid i alla fall. Och nu så har jag totalt snöat in på att få till broccoli lite roligare att äta. Igår så blev det muffins och idag så blev det rulltårta. :D Och det extra jag tillsätter är typ endast vatten, äggvita, lättkesella och kryddor.
 
En kompis var här igår så han fick vara försökskanin. ;) Idag har det varit trappträning för hela slanten plus ett husmöte. Och mina tester utav dom nya smakerna utav proteinpulver fortgår. Nu har jag testat både ananas och melon yoghurt i gröten. Och även tiramisu i kasein som oxå är riktigt god fast min favorit är cookie dough.
 
Och håll i er nu den är så lättfluffad att du kan shake'a den för hand!! :P