Bad weather

 
 
Eller badväder kanske man skulle säga. För går jag ut nu så får jag mig en rejäl dusch!! Veliga vädergudar idag minsann. Himlen öppnade sig på min promenix och solen sken när jag var inne på gymmet och tränade. Det borde vara tvärsom lixom. Men man kan inte alltid få som man vill tyvärr. Fick till ett bra ryggpass i alla fall plus axelrehab. :P
 
Nu roar jag mig med att baka inför SM i Athletic Fitness. Och litet roar smått som sagt var. :D Den som är nyfiken kan kika in på min Instagram och se vad jag har för hyss för mig haha. ;) Har i alla fall varit ordning på mig på nätterna för jag har inte tullat på något utav godsakerna. Tre nya recept har jag fått till, och i morgon så tänker jag experimentera lite till.
 
Är det nåt som ni saknar i receptväg?! Hojta gärna till med lite feedback!!

One Meal vaniljfrallor

 
 

Ingredienser

150 gram äggvita

1 dl Milda Mat Extra 4%

1 dl mandelmjöl

2,5 skopa One Meal vanilj

2 msk fiberhusk

0,5 dl fint hackade mandlar

2 tsk bakpulver

valfritt: strö över sesamfrön

 

Utförande

1. Vispa äggvitan fluffig och tillsätt Milda Mat Extra 4% och rör om.

2. Blanda all torra ingredienser och och rör försiktigt ihop till en smet.

3. Låt smeten stå 5 minuter för att svälla.

4. Forma degen till runda frallor och lägg dem på en bakpappersklädd plåt.

5. In i ugnen på 175 grader i cirka 25 minuter. Kolla med sticka!!

 

Vassego ett recept från moderatorn. Mer nya recept kommer som sagt var efter AFSM när mina försökskaniner har fått testat på mina experiment. Dagen har annars bestått utav veckans trappträning (känner fortfarande utav träningsvärk från lördagens benpass) och experimenterande. Passar på när det är mulet och svalare ute... och då även inne. Säger väl grattis osså till Arnie som fyller hela 66 bast idag!!

En kallsup

 
i duschen började jag dagen med. Det är väl bara jag som kan lyckas med en sådan sak, eller?! :D Borde ha tagit mig en kalldusch istället så varmt som det är i min lya just nu. :P Men smet ut på en promenix följt utav en kurs inför SM i Athletic Fitness på gymmet där det sedan jue även blev träning. Idag så kördes det rehaben för axlarna som vanligt plus bröst och lite mage på det sen. Magarna på dom på gymmet fyllde jag däremot med dessa kokosmuffins plus prover på Fitnessguru protein.
 
Efter det så skuttade jag ner på stan och satte upp lite affischer för denna tävling igen. In på Coop och köpte mig min kära kycklingfilé och får denna kommentar utav kassörskan: Ska du inte ha sådana där frigolitbitar idag?! Och jag: Eh hur menar du nu?! Hon: Ja sådana där riskakor som du alltid köper förutom kyckling. Haha busted!! ;) Nu så har jag gjort i ordning lite mer experiment som mina försökskaniner på SM ska få testa. Gäller bara för mig att inte äta upp det innan dess. *ajjabajja*
 
Recepten på alla nyheterna kommer upp efter SM i helgen när alla har fått testa och smakat och betygsatt det. Men har ett och ett annat på lager (moderatorn) som jag kan slänga upp i morgon så håll utkik!!