One Meal tartelette

 
 

Innehåll

1 skopa One Meal vanilj

1/2 dl sukrin melis

1/2 dl havregryn

1/2 dl mandelmjöl

1 tsk bakpulver

25 gram Milda culinesse (inräknat smörjning till formarna)

1 uppvispad äggvita

 

Utförande

1. Blanda alla torra ingredienser.

2. Tillsätt Milda och sen äggvita och blanda ihop till en deg.

3. Ställ kallt i cirka en halvtimma.

4. Tryck ut degen i folieformar.

5. Grädda i ugnen i cirka 10 minuter på 200 grader.

6. Låt svalna. Fyll sedan med vad du vill.

På bilden så är det kaseinfluff med blåbär. Men du kan även vispa äggvita och smaksätta. Eller varför inte en kesellaröra eller en bärfluff eller cheesecakefrosting. Det är bara fantasin som sätter gränser!

 

Susanne - Zuzibuz

Bara ben

Jag var väldigt artig när jag promenixade hem från gymet för jag gick och neg så fint så haha. ;) Körde med andra ord ben på gymet idag. Testade på att köra raka marklyft med kettle bells bland annat. Tog hjälp utav en gammal styrkelyftare så att jag gjorde rätt. Plus rehaben för axlarna som vanligt då då. :P Virrade även runt på stan en sväng efter träningen och glömde nästan bort allt. Kom hem med det viktigaste som pippi och detta linnet bland annat. Nu så ska det invigas för ska gå och sätta mig och vila benen och resten utav kroppen ute i solen tänkte jag.
 
Och på tal om bara ben. Igår så ringde det på dörren tidigt på morgonen. Och yrvaken som jag var fick jag på mig en t-shirt i alla fall och öppnade dörren. Där står den rörmokaren som jag dagen innan uttryckligen sagt åt att jag behöver ingen hjälp utan det är bara grannen. (Jag är hustomte och fixar så att saker och ting blir lagade när det går sönder.) Han frågar då sexigt som han tror *nooot* : Ska jag inte ta och hjälpa dig med dina rör också?! Lika slemmig som det han rensar ur rören säger min min och jag spänner onda ögat i han och säger bara neeej och stänger dörren. :D
 
Man väcker inte mig ostraffat om det inte skulle vara Mr Right då då. ;P

Love is hard

 
 
Kärleken till metall i dubbel bemärkelse för inte kan jag väl kalla det skrot längre. ;) Har promenixat i spöregn (är för fan blöt än!! :P) till mitt kära andra hem idag där det kördes rehab för axlarna som vanligt plus bröst och mage. Andras magar har jag fyllt med proteinkakor. Dom gick hem både på gymet och hos Gymgrossisten, och även hos vovven där. :D Nu så blir det till att mysa inne resten utav kvällen när det är busväder ute. Om man nu kan kalla att ta reda på disk och tvätt för att mysa haha. Bädda är väl knappt någon idé nu eller?!