Muscle guy

 
Muscle Guy is a hand muscle-strengthening tool that reminds people to exercise with a comedic inflatable attachment. Squeezing the handles to exercise the hand muscles causes air to fill an inner cavity. When the tool is used continuously, the muscle man fully inflates. He deflates when the tool is not used. The psychological hint should encourage regular exercise.
 
Haha näe jag har inte börjat att blogga på engelska. Lika lite som att jag skulle hashtagga i 180 på instagram. Jag är bara lite lat och kör med copy and paste. ;) Lat på gymmet var jag däremot inte utan där så kördes det rehaben för axlarna som vanligt plus biceps och triceps. :P Hade med mig lite One Whey bars som jag bjöd på. Och en promenix på det sen.
 
Sen vart jag lite lat igen för jag köpte färdiggrillade kycklingfiléer med mig hem. I morgon så ska jag dock laga en massa mera mat. Det är dags för att muta en kompis som ska installera min nya teve. :D Blir till att se alla mina kära serier på en 50 tums skärm framöver. En smart teve så vi får väl hoppas på att jag är smart nog för den blondin som jag är haha.

Give away

 
 
Jag tänker dela med mig lite utav dessa helt underbart goda bars. Fast egentligen så vill jag behålla alla för mig själv haha. Men det är bäst att jag är snäll för annars så kanske jag inte får något paket till julen utav tomten. ;) Då önskar jag mig nämligen dom två nya smakerna utav One Whey som har kommit ut. Vad sägs om hallon/vit choklad och vanilj/vit choklad. Vet att jag kommer att bli beroende utav den sistnämnda i alla fall. Ny färg på shaker som purple. Och cla, ja jag kan go on and on. :D
 
Och på tal om att gå så händer allt mig på mina promenixer banne mig. Idag så blev jag nedstänkt utav en bilist långt ända upp på ryggen. Sen försökte en busschafför att typ köra över mig. Han blinkar inte åt vilket håll han ska svänga. Sen genar han över i andra körfältet så han kommer emot mig. Trodde först att det var en kompis som kör buss som skojade med mig. Men icke där inne sitter en skitförbannad snubbe och blänger på mig ut genom rutan. Vad är det för fel på folk?!

Med näsan i vädret

gick jag mestadelen utav min promenix idag. Himlen var helt magisk!! Tror den killen som körde upp vid sidan utav mig och smällde upp dörren på mig gjorde samma sak som inte såg mig. Sååå liten är jag inte haha. Mer stor och stark verkar det som för jag värjde mig med armen och hans backspegel gick sönder. Så är det sju års olycka för han eller för mig?! ;)
 
Till gymmet har jag varit idag också. Där kördes det rehaben för axlarna plus rygg och mage. :P När jag väl kom hem så fick jag ett mess om att jag har ett paket att hämta ut från bästa Fitnessguru. Så nu vet jag vart min promenix går i morgon. Och gissa vad som jag kommer att smaka på direkt?! Jo den nya barsen med smak utav pepparkaka. Nyfiken!! :D