Utsläppt och uppsatt

 
 
Tog tjuren vid hornen och gav mig av ut på en promenix igår kväll. Tänkte att en hel vecka inne i min lya fick räcka, bära eller brista lixom. Snorade väl en hel del och hade inte samma tempo som annars men framåt gick det. ;) Idag så har jag varit ute på ännu en promenix. Där utan linser inne så kunde ha hamnat vart som helst haha. Men kom allt fram till salongen där jag fick mina ögonfransar färgade. Nu ska jag väl komma upp i tid på SM i Västerås. :D Klipper jue några minuter där när jag inte behöver att måla mig. Nu är det dock uppsatt hår och myspys som gäller. Homeland börjar i kväll!! I morgon så är det dags för trappträningen igen och tänkte fira in oktober med ett nytt recept till er. Sen så är det dags att börja att baka inför SM också. Onsdag så kör jag på i gymmet igen tänkte jag. :P
 
Kom hem till ett meddelande också om att jag har vunnit hela 12 böcker!!

Come on y'all!! Let's goooooo!!

 
 
Xbox Fitness heter en onlinetjänst som ska få oss att träna i vardagsrummet som aldrig förr. Tillsammans med kända tränare utformas interaktiva program som vi kan svettas till. Kinect ska kunna läsa av ens puls, se vilka muskler man anstränger mest, avgöra med vilket kvalitet man utför övningarna och mycket mer. Programmet kommer känna igen ens tidigare val och individanpassa träningsprogrammet efter behov.
 
Det kommer lagomt till jul när många kanske jue har dåligt samvete för alldeles för mycket julmat och godis. Själv så tar jag det lugnt fortfarande och kurerar mig med mat och vila. :P Det var en enveten förkylningsbacill som slagit klorna i mig. Bara jag är piggelin till SM i Västerås så är jag glad!! Känner att min axel behöver sin rehab och hela jag behöver min träning för att må bra. Endorfiner ni vet!! ;)

Visste du

 
 
att under den viktorianska eran så användes makeup enbart utav prostituerade, arbetarklasskvinnor och kvinnor med tveksam moral. Överklassens kvinnor undvek att sminka sig av rädsla för att de skulle misstas för glädjeflickor. Själv så försöker jag pigga upp mig genom att ha spadag här, och nu så står färgning utav ögonbryn på agendan. På bilden är för övrigt tishan som jag tryckte hem igår. ;)
 
Och den som vill se vad jag lekt fram i köket dessa dagar går bara in på min instagram (zuzibuz). Länk finns i högermallen. Man ska jue inte dö nyfiken så idag så har det blivit chiagröt bland annat. :P