Leka doktor

 
 
Ja för hur skulle det se ut om jag vore doktor och skulle skriva ut recept. Så bra som jag är på det med mått och så menar jag. :D Så här kommer ännu ett cirkarecept!! Vet inte hur många varianter som jag gör på dessa proteinbollar, men det är som sagt var en hel del. Just nu så har jag snöat in på onecasein för då så behöver man inte använda sig utav havregryn.
 
1 skopa One Casein cookie dough *
1-2 msk Fitnessguru Almond butter **
1/2 - 1 dl sojamjölk (eller valfri vätska)
mortlade mandlar att rulla det hela i
 
* Byts ut till valfri smak beroende på ** vilket nötsmör eller tjockare vätska som används. För exempel så gjorde jag på One Casein apple pie blandat med egenmixat äppelmos igår. Banan funkar det med eller andra bär och frukter. Det är som sagt var bara fantasin som sätter gränser. Oftast äter jag detta bara som smet, och den är jue godast. Eller hur?! ;)
 
Tränat mig har jag gjort oxå. Blev inte så lång promenix idag som igår. Hade på mig dom nya träningsdojjorna och lyckades jue med att få en vattenblåsa så stor att mina plåster inte räcker till. :P In på gymmet där jag körde rehaben för axlarna som vanligt plus ben. Kanske inte det smartaste när det är trappträning i morgon.

One Whey toscakaka

 
Köpte ananas som smakade i princip noll och ingenting. Och vad gör man då?! Jo man blandar den med One Whey ananas. :P Sen som grädde på moset så blev det lite hackade nötter. Så här kommer ett cirkarecept!! :D
 
Ananas (eller valfri mängd valfria bär/frukter)
One Whey ananas (till lagom konsistens och valfri smak efter frukt/bär)
1 dryg msk Milda Culinesse
1 dryg msk sukrin
1 msk One Meal vanilj
1 msk sojamjölk (vanilj)
0,5 dl hackade nötter
 
Koka ihop Milda Culinesse, sukrin, One Meal och sojamjölken i ett par minuter tills det tjocknar. Rör hela tiden och blanda sen ner nötterna. Bred det hela över ananasen och in i ugnen i 10 minuter på 225 grader.
 
Träning har det blivit också. Promenix i härligt soligt sommarväder. In på gymmet där jag körde rehaben för axlarna plus rygg och mage på det. Den fick sen hamburgare som jag gjorde i en skål i micron. Skitgott!!
 
Perfekt när det är varmt och man inte vill stå vid spisen. Snabbt gjort att svepa ihop också. Nu blir det sängen snart. Ska kika på en dokumentär om Muhammad Ali först bara. I morgon hem till päronen!!

Karatepunkten

 
Är det så här man posar?! :D Världsbäst som jag är på selfies haha. Och tisha på trekvart är det nya ;) Men jag trycker både på avtryckaren och karatepunkten. Hittade en artikel om att man kan knacka sig fri (?!)
 
Det verkar nästan för bra för att vara sant. Genom att knacka på speciella punkter på kroppen kan du bli av med oro och stress. Men tekniken som är lätt att lära sig har hjälpt hundratusentals personer över hela världen.
 
Knackning som även kallas för EFT (Emotional Freedom Technique) är en självhjälpsmetod som fungerar som ett slags psykologisk akupunktur. Här i denna artikeln (och tidningen) kan ni läsa mer hur det hela går till.
 
Själv så ska jag ta och sluta knacka på dessa tangenterna och få mig min skönhetssömn. I morgon så blir det gymmet igen. :P Längtar faktiskt dit. Bättre sätt än det för att få endorfiner finns nog inte. Knock on Wood!!
 
För övrigt så gjorde jag en skitgod fruktkaka idag som jag slänger upp receptet på i morgon. Senare idag kanske jag ska ta och säga med tanke på vad klockan är. Tiden bara springer ifrån lilla mig!!