Räknar med

att ni kollar eran email från Fitnessguru, där ett utav alla mina recept är med. Det är inte bara på receptsidan som ni hittar dom utan även här på bloggen min. Är just nu fullt upp inför SM i Athletic Fitness i Karlstad nu plus biljettförsäljningen till SM i Bodybuilding i Västerås. Så jag har inte hunnit med att komponera ihop så mycket nytt i experimentväg.
 
Men träningen den tullar jag inte på!! Så igår så blev en promenix plus in på gymmet där det kördes ben plus min axelrehab som vanligt då då. :P Sen ner på stan och nita upp fler affisher inför tävlingen. Det går fort nu så snart så är det den 6 september!! Undrar hur många mer än jag som har suttit och räknat coachband en lördagkväll?! :D
 
Filurade när jag vaknade varför jag hade typ mer träningsvärk i armarna än benen. Men det var för att jag bar hem massor med aloe vera dryck i ett par kilometer. ;) Bra extraträning det för idag så har jag tagit mig en vilodag. Men inte för hjärnan dock med allt planerande. Nu så kommer en polare över så blir att inta soffan istället.

Snokar vidare

 
Höll på att trampa på en orm idag på dagens långpromenix. Det var en snabb djävel som väl var så den slank iväg i gräset mot älven. En svart sak så det var nog en snok. Annars så hade jag följe utav en vit fjäril nästan hela vägen. Var på möte på sats Färjestad. Helt otroligt att jag inte har varit där förut för det har funnits i fem år nu!!
 
Men jag huserar på sats city jag som jue är mitt andra hem. Där blev det igår rehaben för axlarna som vanligt plus bröst och avslutade med lite mage. I morgon så är det dags igen!! Sen blir det till att nita upp lite flera affischer för SM i Athletic Fitness. En tur till till Gymgrossisten också för dom tappade jue bort sina. Nu så ska jag övervaka dom. ;)
 
Tur att jag får mina grejer ifrån bästa Fitnessguru så att jag håller i det där kreditkortet lite i alla fall haha. Fast jag ska och hämta ut ett paket på promenixen hem sedan. Har fått mig lite cocosvatten, eller var det en aloe vera dryck tro?! Skäms på mig att inte komma ihåg det!! :D Får väl skylla på hårfärgen och att det är så mycket i huvudet just nu. :P

Laddat energi

 
Jag har väl inget riskakeberoende jag. ;) Laddade med detta inför dagens trappträning. :P Borde nog ha haft med mig det på mötet i kväll också för där så serverades det bara kakor och kaffe. Och nyttig djävel som man är då då. Men dom är vana haha. Energi behöver jag även till försäljningen utav biljetter till SM i Västerås. Vilket tryck det var när dom släpptes!!
 
OBS!! Beställning utav de bästa sittplatsbiljetterna (främre/mittre parkett) görs via förbokning på e-mail till susibus557@hotmail.com. Dessa biljetter kostar 500:- styck + 20:- i förköpsavgift per dag, och betalas kontant på plats när de hämtas ut i kassan den aktuella tävlingsdagen. Biljetter som ej hämtats ut före klockan 11.00 aktuell tävlingsdag återkallas.

http://www.skkf.org/?file=newsView.aspx&newsId=656
 
Tränat mig har jag gjort också. Denna gången så stod det rygg på schemat. Plus den där rehaben för axlarna som vanligt då då. Börjar att bli ganska så tjatigt att nämna den. Men allt för mitt lilla minne här. :D Shoppat kinesiologitejpen som jag pratade på och jag ska testa så får vi se om det hjälper. Kommer även ut med sporttrosor för en hel vecka!!
 
Och paket från Fitnessguru är uthämtat så nu kan det experimenteras!!