Ny leksak

 
i familjen. Nu blir alla recept och experiment liiite större. Och allt annat som jag hittar på på instagram. Inte bara mat där även om jag är dålig på selfies. :D Så nu så är kvällen räddad efter dagens trappträning och leka med denna. Bar hem denna och andra paket igår efter att ha tränat ben. Lika bra innan träningsvärken slår till ordentligt. Men hur jag gick var en annan femma. Typ dubbelt så lång promenix. ;)
 
Nu så är gymmet stängt i hela två dagar så vi ses inte förens nästa år mitt andra hem och jag. Hade med träningstidningar igår, se hur många det blir i framtiden när jag kommer att läsa på plattan istället. Pengarna som jag spar in på alla prenumerationer betalar sig fort. Kommer nog att bli min vän i köket också när jag trollar fram nyheter där. Igår köpte jag mat ute istället *kors i taket* så det blev dumplings. :P

Den klassiska snöängeln

 
 
går att applicera i gymmet. Och ger då magen en ordentlig genomkörare. Lägg dig på rygg. lyft ben och armar någon decimeter från golvet och rör dem som när du gör en snöängel. Spänn magen!! :P Kör intervaller på 40 sekunder med 20 sekunders vila däremellan, eller håll ut (in ;)) så länge som du orkar. Varför inte passa på att göra övningen ute i snön?!
 
Så idag så blev det lite utomhusträning då på promenixen minsann!! :D
 
Och på julafton satt jag för övrigt och spanade in
Victoria's Secret Show och deras änglar.

Det är sexigt att läsa

Tomten är far till alla mina experiment. :D Jag tror även att han har lite mycket att göra just nu för ett paket har jag tydligen i huvudstaden, och ett har inte kommit fram än eller är redan uthämtat säger posten. Tur att jag fick så mycket härliga julklappar att jag kan roa mig med dom ett tag. Om jag säger så här: jag ska äta och borsta tänderna. ;)
 
Att lära sig nya ord stimulerar samma del av hjärnan som gör till exempel sex, lekar och den där one whey proteinfluffen så extra njutningsfull. :P Enligt forskare betyder det här att våra hjärnor vill lära sig mer och därför belönar oss. Japp jag har läst igen!! (och snart på en tablet) Och håller på och lär mig arabiska så nog får min hjärna träning alltid.
 
Nu blir det till att träna kroppen en stund istället för jag ska ge mig av ut på en promenix i ett kyligt och härligt soligt väder. (-16) In och värma mig på gymmet sedan där det är dags för att köra biceps och triceps. Har jue vilat i två dagar nu medans det har varit stängt. Sen så ska jag hem och värma mig vid spisen.