Little drops of heaven

En nyhet som jag har fått äran att testa. Yeeey!! :D Många smaker som jag är nyfiken på, citron bland annat. Har jue den dyrare varianten från Sweet Leaf sen innan i lite olika smaker.
 
Nutri-Nick dropparna är dock så nya så de har inte hunnit komma upp än. Men Bodystore kommer ha introduktionskampanj på dem vecka 12. Sweet Leaf dropparna finns redan där och hos Lifebutikerna.
 
Urval av butiker som har SweetLeaf Steviadroppar:
 
Utpriset för Nutri-Nick dropparna är 79 kr och för SweetLeaf 145 kr. 
En flaska av Nutri-Nick dropparna räcker till att söta och smaksätta 50l vätska och SweetLeaf till 60l.
 
Användartips:
2-3 droppar sötar och smaksätter ditt kaffe eller te, prova toffeesmaken i kaffe!
4 droppar av chokladsmaken i mjölk eller vatten blir sockerfri chokladdryck
5-10 droppar i naturell yoghurt eller kvarg gör det perfekta mellanmålet
10 droppar i dina hemmagjorda raw nötbollar eller nötmjölk ger extra lyxig smak
20 droppar i vispad grädde som fryses så har du gjort glass
30-50 droppar räcker till en hel browniesmet (observera att kakan blir kompaktare utan det vanliga sockret som utfyllnad)
20-30 droppar i en liter mineralvatten och du har sockerfri läsk.
 
Steviaextrakt är 300 ggr sötare än socker, dropparna är smaksatta med naturliga aromer, påverkar inte blodsockret och ger inga kalorier.
 
Och till dagens träning då som jue har blivit en promenix plus in på gymmet där jag körde rehaben för axlarna som vanligt plus ben och avslutade med mage. :P Tur att Fredrik kom och hämtade mig för jag neg så fint så haha. Vi var och hämtade ut mitt paket ifrån Fitnessguru och hem till en kompis och hämtade ut min Fighterhjälpen t-shirt. Det har kommit blindtarmar och annat i vägen. Igår så promenixade jag hem med experiment och One Whey provpåsar till en utav mina försökskaniner. Och tur att inte jag hade kört ben innan då för han bor på åttonde våningen, och jag åker inte hiss. Dagen har annars gått i ett!! ;) Och den som vill se experimenten förutom dom som jag både glömde att ta kort på och även smaka på finns på min Instagram.

Se så var inte blyga nu

 
utan kom med massor med förslag på experiment som ni vill att jag ska trolla fram. Tänkte leka lite i köket i morgon.
 
Och på tal om att inte vara blyg haha. I omklädningsrummet idag på gymmet så trodde jag att jag var med i dolda kameran igen!! En väldigt smal tjej står och försöker att spänna musklerna helt spritt näck mitt framför mig. När jag inte tittar så snärtar hon strumporna på mig. Vad är det för fel på folk?! Blev så paff så jag kom mig inte för att säga ett ord. Och för dom som känner mig vet att det hör till ovanligheterna. ;)
 
Träningen gick bra som väl var. Idag så blev det rehaben som vanligt för axlarna plus biceps och triceps. Kom på nu att jag har allt fuskat med mage på sistone så det får det bli på fredag tillsammans med benen eller bröst. Hade med mig prover idag igen från Fitnessguru så nu så har jag lite fler försökskaniner till min armé. Har lovat att ta med mer och även att baka lite godsaker. Bästa att jag levererar också nu då. :P

Lekt fakir idag

 
Paketet från Fitnessguru hade Posten misshandlat en hel del. Så får jag tag på den skyldige så. Haha näe boxas jue bara på gymmet. ;) Men mitt kära jordnötssmör var jue trasig. Så allt var dränkt i smör och glassplitter. Fick ta och diska allt, och hålla mig från att inte sila mellan tänderna. Så nu får ni en bild på min nya 1,2 kilo tunga bok istället. Något att sätta tänderna i det. :P Kvällen är räddad!!
 
Härligt promenixväder med soool var det idag. Underbart!! Den har man inte varit bortskämd med fast jag bor i Solstaden. :D Älven har gått upp och fåglarna kvittrar och massa plusgrader. I morgon så är det dags för gymmet igen. Ska ha med mig lite mera smakprover på One Whey och One Heat A.M. Då kommer det att gå hett till. Och sen även i köket när det är dags att experimentera lite igen!!