Se så var inte blyga nu

 
utan kom med massor med förslag på experiment som ni vill att jag ska trolla fram. Tänkte leka lite i köket i morgon.
 
Och på tal om att inte vara blyg haha. I omklädningsrummet idag på gymmet så trodde jag att jag var med i dolda kameran igen!! En väldigt smal tjej står och försöker att spänna musklerna helt spritt näck mitt framför mig. När jag inte tittar så snärtar hon strumporna på mig. Vad är det för fel på folk?! Blev så paff så jag kom mig inte för att säga ett ord. Och för dom som känner mig vet att det hör till ovanligheterna. ;)
 
Träningen gick bra som väl var. Idag så blev det rehaben som vanligt för axlarna plus biceps och triceps. Kom på nu att jag har allt fuskat med mage på sistone så det får det bli på fredag tillsammans med benen eller bröst. Hade med mig prover idag igen från Fitnessguru så nu så har jag lite fler försökskaniner till min armé. Har lovat att ta med mer och även att baka lite godsaker. Bästa att jag levererar också nu då. :P

Kommentarer:

1 Madeleine Camenius:

Såna här utan sockret http://www.recepten.se/recept/kokosmums.html
:)

2 Susanne:

Madeleine - Där är det bara att byta ut sockret mot sukrin och florsockret mot sukrin melis. Hade liknande uppe på receptsidan som jag kan göra igen. Dom innehöll även kesella och proteinpulver. :)

Kommentera här: