Use your head

 
Jag och mina experiment och fantasin tar sig nya uttryck för varje dag. Många tycker dock detta ser ut som en hjärna haha. Och det är inte min fantasi!! Tänkte att när jag ändå var igång och marinerade kycklingfiléer så varför inte även lite blomkål. Nu så ska jag försöka att få ner måtten åt er eftersom att det är många som har frågat efter det.
 
1 msk Fitnessguru coconut oil
3,5 dl yoghurt (jag använder den i hink från Lidl med 2% fetthalt)
1 msk Eldorado chiliflingor
1 msk pressad vitlök
1 msk Red Hot Chili Curry från Herbaria
Plus lite varierade kryddor
1/2 - 1 skopa One Bake
 
Skär bort alla dom gröna bladen från blomkålen. Blanda sen samman alla ingredienserna till marinaden. Låt blomkålen få stå och dra i blandningen en liten stund. In i ugnen på 200 grader på en bakplåtspapperklädd form i cirka 45 minuter beroende på hur krispig ni vill ha den. Denna marinad är het så vill ni ha snällare smak byt ut lite kryddor mot vad ni vill ha.
 
Jag äter den även som dipp och som sås. Bara fantasin sätter gränser!! :)

Busenkla cakepops

 
 
Blanda bara en liten mosad mogen banan med en skopa One Whey med någon av chokladsmakerna eller peanut buttersmaken. Hade jag haft det sistnämnda hemma i form utav Fitnessguru jordnötssmör så hade jag blandat ner en matsked utav det också. In i frysen i några timmar sen så är det bara att mumsa och äta. Och alla som känner mig vet att jag hellre äter mitt proteinpulver än dricker det. Känns som att man blir mera mätt då. Så sex stycken sådana här väntade på mig efter dagens träning som blev en promenix på oplogade gator (extra träning) :P Sen in på gymmet där jag körde rehaben för axlarna som vanligt plus ben.

One Love

Ni missar väl inte alla härliga nyheter som ramlar in på Fitnessguru?! Själv så har jag jue lyckats med att hålla mig på benen idag på veckans trappträning. Ganska skönt att vara inne idag när det har varit snöstorm ute som nyheterna kallar det. Själv så tycker jag det var att ta i lite. :D I morgon däremot så ska jag ta i på gymmet för det är dags för ben.
 
Jag har jue även lekt lite i köket som vanligt. Mitt nya dille är broccoli i actifry'en. Buketterna blir så krispiga och goda!! I morgon så tänkte jag att testa en variant på blomkål i ugn. Och för den som är lika nyfiken som jag är så hittar ni mina bilder på min Instagram under namnet Zuzibuz. Ska även göra andra grötvarianter i crockpoten. Så kul med nytt!!
 
Jordnötssmörsdrömmar är på gång också bara mitt paket dyker upp!! :P