Use your head

 
Jag och mina experiment och fantasin tar sig nya uttryck för varje dag. Många tycker dock detta ser ut som en hjärna haha. Och det är inte min fantasi!! Tänkte att när jag ändå var igång och marinerade kycklingfiléer så varför inte även lite blomkål. Nu så ska jag försöka att få ner måtten åt er eftersom att det är många som har frågat efter det.
 
1 msk Fitnessguru coconut oil
3,5 dl yoghurt (jag använder den i hink från Lidl med 2% fetthalt)
1 msk Eldorado chiliflingor
1 msk pressad vitlök
1 msk Red Hot Chili Curry från Herbaria
Plus lite varierade kryddor
1/2 - 1 skopa One Bake
 
Skär bort alla dom gröna bladen från blomkålen. Blanda sen samman alla ingredienserna till marinaden. Låt blomkålen få stå och dra i blandningen en liten stund. In i ugnen på 200 grader på en bakplåtspapperklädd form i cirka 45 minuter beroende på hur krispig ni vill ha den. Denna marinad är het så vill ni ha snällare smak byt ut lite kryddor mot vad ni vill ha.
 
Jag äter den även som dipp och som sås. Bara fantasin sätter gränser!! :)